Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια ...



Εικοσιτετράωρη απεργία αποφάσισαν να κάνουν τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, αντιδρώντας στην επιχειρούμενη πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών για ΟΛΠ και ΟΛΘ.
Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το ΤΑΙΠΕΔ. Σε ανακοίνωσή της η ΟΜΥΛΕ αναφέρει ότι «ο αγώνας των εργαζομένων θα συνεχιστεί μέχρι την ανατροπή της πολιτικής πώλησης των Λιμανιών».
«Ήταν μία χρήσιμη συνάντηση. Από τη μεριά μου εκ μέρους του υπουργείου και της κυβέρνησης εξέθεσα και έδωσα εν εκτάσει τα δεδομένα που βρίσκονται σε εξέλιξη εν όψει τη διαγωνιστικής διαδικασίας, αλλά και για το επόμενο διάστημα μετά από αυτή» τόνισε σε δήλωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Θοδωρής Δρίτσας στη σημερινή συνάντηση με την ΟΜΥΛΕ.
«Φεύγουμε περισσότερο ανήσυχοι, η μόνη λύση για εμάς είναι να εντείνουμε τον αγώνα μας ώστε να σταματήσει η πώληση των λιμανιών και να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος», τόνισε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) Γιώργος Γεωργακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com