Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Παράταση 25 ημερών στις προθεσμίες για ένταξη στο νόμο Κατσέλη!...


Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό την εντολή έχει δώσει ο πρωθυπουργός και αναμένεται πλέον η επίσημη
ανακοίνωση από το ΥΠΟΙΚ.
Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες είχε δημιουργηθεί τεράστιο ζήτημα με τις καθυστερήσεις από τις τράπεζες στη χορήγηση των αναλυτικών βεβαιώσεων οφειλών. Μάλιστα πολλοί δανειοληπτών που επιθυμούσαν να υπαχθούν στις διατάξεις του ν.3869/2010 (νόμος Κατσέλη) προχώρησαν σε καταγγελίες που αφορούσαν σε καθυστερήσεις από μέρους των τραπεζών να χορηγήσουν τις βεβαιώσεις οφειλών και τα αντίγραφα των δανειακών συμβάσεων.
Υπενθυμίζεται πως βάσει των διατάξεων του νόμου οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να χορηγούν τα δικαιολογητικά αυτά ανέξοδα και εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com