Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:Κατασκευάστηκε οικισμός για να στεγάζει 3.500 "μετανάστες" !!!


Την ώρα που θα παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων φτιάχνουν οικοδομές για τους ξένους!

Ένα κέντρο υποδοχής μεταναστών και προσφύγων ικανό να φιλοξενήσει μέχρι και 3.500 άτομα θα λειτουργήσει τις επόμενες μέρες μεταξύ Εφταλούς και Σκάλας Συκαμνιάς στη βόρεια Λέσβο συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ομαλοποίηση της κατάστασης υποδοχής και διεκπεραίωσης των ανθρώπων που φτάνουν στην περιοχή από τα απέναντι Μικρασιατικά παράλια.
«Πρόκειται για μια απόλυτα σύγχρονη και ασφαλή υποδοχή που φτιάχτηκε σύμφωνα με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και θα στελεχωθεί από απόλυτα επαγγελματίες στο χώρο τους» λέει ο Πολ Κόρνου, συντονιστής της δράσης της οργάνωσης IRC (International Rescue Committee) στη Λέσβο, η οποία κατασκεύασε το Κέντρο και θα το λειτουργήσει.
Το κόστος της κατασκευής του ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ και καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από πόρους της IRC. Από πόρους της Οργάνωσης αυτής θα καλυφθεί και το κόστος λειτουργίας του Κέντρου τον πρώτο χρόνο, δηλαδή σε όλη τη διάρκεια του 2016, κόστος που θα φτάσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com