Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ: Άφησαν 4 ορφανά χωρίς ρεύμα τα Χριστούγεννα!...




Είναι από τις θλιβερές ιστορίες που σε κάνουν να αναρωτιέσαι σε τι κράτος ζούμε!
Εξοργισμένη είναι η κοινωνία της Σάμου και όχι μόνο, με αυτό που συνέβη για άλλη μια φορά στην χήρα και μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, κυρία Πόπη Χαραλαμπάκη, η οποία έχασε τον άνδρα της πριν από έναν χρόνο μετά από τροχαίο επειδή περίμενε μιάμιση ώρα το ασθενοφόρο!
Σήμερα, η 39χρονη χήρα είναι άνεργη μητέρα με 4 ανήλικα παιδιά, (2, 7, 9 και 11 ετών), περιμένοντας από το κράτος να της δώσει την σύνταξη του συζύγου της!
Ωστόσο, δεν έφτανε μόνο αυτό. Ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα όταν η ΔΕΗ την παραμονή των Χριστουγέννων της έκοψε το ρεύμα αφήνοντας 5 ανθρώπους στο σκοτάδι!!!
Η ίδια η γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στο star.gr και είπε κλαίγοντας: «Ήρθανε σε 4 ορφανά παιδιά να κόψουνε το ρεύμα! Δεν τους φτάνει η συμφορά που μας βρήκε και τα παιδιά μου έχασαν τον πατέρα τους! Εγώ που να βρω τα χρήματα να πληρώσω τους λογαριασμούς; Περιμένω εδώ και ένα χρόνο την σύνταξη και τίποτα ακόμα. Χρωστάω 1.573 ευρώ και μου είπανε από την ΔΕΗ να κάνω διακανονισμό. Αν είχα χρήματα εννοείται και θα το έκανα! Αλλά που να τα βρω;».
Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Δευτέρας ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου κ. Απόστολος Τσιώλης, όταν πληροφορήθηκε για το περιστατικό, σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι που μένει η πολύτεκνη οικογένεια στο Καρλόβασι Σάμου και ανέβασε τον διακόπτη του σπιτιού επαναφέροντας το ρεύμα!
«Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα και μου είπε ότι της έκοψαν το ρεύμα! Αμέσως πήγα με την γυναίκα μου στο σπίτι της για να δω τι συμβαίνει! Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ δεν φταίνε, έκαναν απλά την δουλειά τους. Άλλοι φταίνε! Η κ. Χαραλαμπάκη έχει κάνει αίτηση στο ΙΚΑ εδώ και έναν χρόνο για να βγει η σύνταξη και τίποτα ακόμα! Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε!» ανέφερε ο κ. Τσιώλης στο star.gr και δήλωσε αποφασισμένος πως«...η οικογένεια θα κάνει πρωτοχρονιά με αξιοπρέπεια»!
12186516_1042715549107048_1208645552376710983_o.jpg
Ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων μας είπε ακόμα ότι έχει επικοινωνήσει με την βουλευτή της Σάμου, κ. Καλογερή, η οποία τον ενημέρωσε πως θα μιλήσει με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνο Σκουρλέτη και θα του ζητήσει την παρέμβασή του!
Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες της Σάμου που συμπαραστέκονται με κάθε μέσο στην περιπέτειά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com