Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΊΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΟΛΑΟΥΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΆΖ ...




Εκατοντάδες Λάκωνες Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν απόψε στους Μολάους στη μεγάλη εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας.


Κεντρικοί ομιλητές οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης και ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός.



Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Δημακόγιαννης, εκδότης της Αδούλωτης Μάνης, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό και ο Ιατρός Γεώργιος Λουκάκος.


Η αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση αποδείχθηκε εξαιρετικά μικρή για τους Εθνικιστές της Λακωνίας, Νομού που αποτελεί προπύργιο των εθνικών αγώνων της Χρυσής Αυγής.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα διαχρονικά κομμουνιστικά εγκλήματα, που εντάθηκαν την περίοδο του συμμοριτοπολέμου και συνεχίζονται ακόμα και σήμερα με την αριστερά του μνημονίου και των λαθρομεταναστών.  
Αφορμή για την εκδήλωση στάθηκε η επέτειος ενός ακόμα φρικτού κομμουνιστικού εγκλήματος: τον Δεκέμβριο του 1943 συμμορίτες του ΕΛΑΣ εκτέλεσαν άνανδρα 39 Έλληνες των Μολάων, γιατί αντιστάθηκαν στα εθνοπροδοτικά τους σχέδια. Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι το διαχρονικό μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης, ακόμα και όταν ο ξενοκίνητος εχθρός υπερτερεί σε αριθμούς και σε μέσα.

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Απογόνων και Αγωνιστών 1941-49 Δημήτριος Μαυροειδόγγονας

Με το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και επισήμως η ίδρυση του Εθνικιστικού Γεωργικού και Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού του Νομού Λακωνίας, που θα πρωτοστατήσει στον Αγώνα των Ελλήνων Αγροτών για την διάσωση της Εθνικής μας Παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com