Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; ...

Γράφει ο Αντίοχος.
Όπως είναι γνωστό σε όσους διαθέτουν μια στοιχειώδη πολιτική πείρα, οι εκάστοτε κυβερνήσεις στην Ελλάδα ασχολούνται με το θέμα του εκλογικού νόμου όταν πλησιάζουν οι εκλογές, ώστε να υπάρχουν δεδομένα για το ποιο εκλογικό σύστημα τις συμφέρει.
Ωστόσο, ετούτη η συγκυβέρνηση κάνει το αντίθετο και στην προ ημερών συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών (του… συνταγματικού τόξου) η αλλαγή του εκλογικού νόμου ήταν μεταξύ των θεμάτων που έπεσαν στο τραπέζι και σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν ήταν το μόνο θέμα στο οποίο υπήρξε μια κατ’ αρχάς συμφωνία των κομμάτων της συγκυβέρνησης του Ποταμιού, του κόμματος Λεβέντη και του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο εκλογικό σύστημα που ετοιμάζουν θα ρίχνει το όριο εισόδου ενός κόμματος στη βουλή στο 2%…
Μετά την τελευταία ψηφοφορία στη βουλή, όπου η συγκυβέρνηση είχε δύο απώλειες και η πλειοψηφία της περιορίστηκε στους 153, είχα γράψει ένα άρθρο, στο οποίο αποδείκνυα την πλήρη εξάρτηση που έχει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων από τους Τουρκαλάδες, εφόσον τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι τουρκόφρονες και ανά πάσα στιγμή μπορούν να την ρίξουν!
Προφανώς, ένας από τους όρους που έχουν βάλει οι Τούρκοι  για να συνεχίζουν οι τρεις να στηρίζουν την επί ξύλου κρεμάμενη συγκυβέρνηση, είναι να πέσει το όριο εισόδου στη βουλή στο 2%, έτσι ώστε να έχει τύχη ένα αμιγώς μουσουλμανικό κόμμα, με σκοπό να παίζει το ρόλο του ρυθμιστή! Μόνο έτσι εξηγείται η σπουδή για την αλλαγή του εκλογικού νόμου τώρα!
(ΥΓ): Και βέβαια, αυτό το αμιγώς μουσουλμανικό κόμμα, έχει λαμβάνειν και από τους εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους πρώην λαθρομετανάστες, που παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com