Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

«ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΣΕ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΡΩΣΟΣ ΑΡΧΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ...


«Θα πληρώσουν πολύ ακριβά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και τον θάνατο του Ρώσου ηρώα πιλότου μας»!
Αυτές τις χαρακτηριστικές δηλώσεις έκανε ο αρχηγός του Επιτελείου Αεροπορίας της Ρωσίας, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση στα τουρκικά ΜΜΕ, (Yeni Şafak).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, ο αρχηγός του Επιτελείου Αεροπορίας της Ρωσίας, αρχιπτέραρχος, Viktor Bondarev, «άστραψε και βρόντηξε» κατά της Τουρκίας στην τελετή υποδοχής που έγινε στην Μόσχα  της σωρού του Ρώσου πιλότου που δολοφονήθηκε με άνανδρο τρόπο από τους Τουρκομάνους της Συρίας ενώ ήταν αιχμάλωτος πολέμου.
Ο Ρώσος αρχιπτέραρχος απέδωσε μεγάλες τιμές στον Ρώσο πιλότο, Oleg Anatolyeviç Peşkov, δηλώνοντας πως θα πάρουμε εκδίκηση για τον θάνατο του και αυτή την προδοσία θα την πληρώσουν, (οι Τούρκοι), πολύ ακριβά!
Ο Viktor Bondarev χαρακτήρισε τον Ρώσο πιλότο σαν μεγάλο ηρώα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και δήλωσε ότι αποτελεί παράδειγμα ηρωισμού και για τους άλλους συναδέλφους του, ενώ τόνισε πως η Ρωσία θα πράξει το καθήκον της για να «ξεπλύνει» την άνανδρη και προδοτική δολοφονία του από τους εγκληματίες Τζιχαντιστές στην Συρία.
Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com