Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης Περιφερειακού Συμβούλου Βορείου Αιγαίου Γιώργου Ζαχάρωφ ...




Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Ποτέ δεν υπήρξα, ούτε και επιθυμώ να γίνω επαγγελματίας πολιτικός. Από την πρώτη ημέρα που ο Λημνιακός λαός με τίμησε με την ψήφο του, μοναδικός μου στόχος υπήρξε η προάσπιση των συμφερόντων του, μακριά από όποιου είδους μεθοδεύσεις  και εξαρτήσεις.
Όταν ξεκινήσαμε στην παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο», είχαμε θέσει τις προτεραιότητες μας, βασιζόμενοι στην αλληλοεκτίμηση και στο κοινό όραμα, με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τα νησιά μας.
Δυστυχώς, οι προσδοκίες, ενάμιση χρόνο μετά, φαίνεται πως ήταν απατηλές, με την έλλειψη επικοινωνίας και σεβασμού να παίζουν πρωταρχικό ρόλο, ενώ η όποια προσπάθεια παρέμβασης  γίνεται από μέρους μου, δεν βρίσκει «ευήκοα ώτα» ή σωστότερα δεν βρίσκει καθόλου «ώτα».
Επειδή σέβομαι τον εαυτό μου, αλλά κυρίως επειδή σέβομαι αυτούς που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αποχωρώ από την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο» και από σήμερα θα συμμετέχω στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, ως «ανεξάρτητος» Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου.


                                                                               Με τιμή


                                                                                 Γιώργος Ζαχάρωφ
Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου
























































http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/limnos/epistoli-anexartitopoiisis-perifereiakoy-symvoyloy-voreioy-aigaioy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com