Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-Επιστολή από τον πρόεδρο της Ελεύθερης Ευρωπαϊκής Συμμαχίας προς της ηγεσία της Ελλάδας!!!..





Ο πρόεδρος της  Ελεύθερης Ευρωπαϊκής Συμμαχίας (EFA) Φρανσουά Αλφονσί έστειλε επιστολή στους αρμόδιους της Ελλάδας σχετικά με την επίθεση που έγινε στο κόμμα DEB.
O πρόεδρος της EFA ζητά την ταχεία και αποτελεσματική επίλυση του θέματος.
Ο πρόεδρος της EFA Φρανσουά Αλφονσί κάνει έκκληση στις ελληνικές αρχές να κάνουν τα δέοντα βήματα ώστε να διαφωτιστεί γρήγορα η ντροπιαστική επίθεση που έγινε σε βάρος του DEB στην Θράκη.
Στην επιστολή που έστειλε ο κ. Αλφονσί προς τον υπουργό Εξωτερικών, στον Αστυνομικό Διευθυντή και στον Γ.Γ. της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, υπενθυμίζει πως στα τελευταία 20 χρόνια υπήρξαν επιθέσεις σε βάρος ¨μακεδονικών¨ και τουρκικών κομμάτων και οργανώσεων, αλλά μέχρι σήμερα οι δράστες δεν έχουν βρεθεί.
Ο πρόεδρος της EFA υπενθυμίζει πως η επιμονή του υπουργείου Εξωτερικών να ασχολείται με τα θέματα των μειονοτήτων στην χώρα συνιστά μια αντίθεση, λες και τα μέλη των μειονοτήτων δεν είναι Έλληνες πολίτες αλλά ξένοι. Υπενθυμίζει επίσης πως το επίπεδο της δημοκρατίας μιας χώρας μετριέται από την συμπεριφορά της έναντι των μειονοτήτων
……………….
Ιστοσελίδα του DEB 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com