Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Πως οι τζιχαντιστές εξευτέλισαν τις μυστικές υπηρεσίες !...


Στο κυνήγι των… μαγισσών πλέον κάποια από τα διεθνή ΜΜΕ αφήνουν υπόνοιες για την Ελλάδα, μιλούν για λάθη και παραλείψεις, όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι οι τζιχαντιστές “έκοβαν βόλτες” με όλη τους την άνεση στην κεντρική Ευρώπη χωρίς καμία υπηρεσία να τους εντοπίσει και κυρίως να τους σταματήσει πριν αιματοκυλίσουν το Παρίσι.
Ο διαβόητος Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ που θεωρείται ο εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι εντοπίζεται στην αρχή του χρόνου στην Ελλάδα. Άλλοι δυο απ’ τους τζιχαντιστές που πήραν μέρος πέρασαν ως πρόσφυγες απ’ τη χώρα μας, ωστόσο όλα δείχνουν ότι το δίκτυο των τζιχαντιστών επί μήνες δρούσε και κινούνταν στην κεντρική Ευρώπη χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Η απόδειξη βρίσκεται στα δρομολόγια των χιλιάδων χιλιομέτρων του Σαλά Αμπντεσλάμ τους μήνες πριν το πολλαπλό και πολύνεκρο χτύπημα στο Παρίσι.
Τον Αύγουστο ο τρομοκράτης που ακόμη διαφεύγει παίρνει καράβι απ’ την Ιταλία, έρχεται στην Ελλάδα, ύστερα επιστρέφει και απ’ την Ιταλία κάνει το ταξίδι ως το Βέλγιο.

Τον Σεπτέμβριο κάνει δυο ταξίδια απ’ το Βέλγιο στην Ουγγαρία. Μάλιστα στις 9 Σε πτεμβρίου περνάει από έλεγχο. Έχει δυο άτομα μαζί του, κανείς όμως δεν αντιλαμβάνεται ότι τα δύο άτομα που έχει μαζί του έχουν στην κατοχή τους πλαστά διαβατήρια…
Τον Οκτώβριο ο Αμπαούντ ταξιδεύει απ΄ το Βέλγιο στο Παρίσι… επιστρέφει στο Βέλγιο μετά το μακελειό στο Παρίσι… Έκανε δηλαδή μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα κάτω από τη μύτη των αρχών, πιθανότατα μετέφερε τζιχαντιστές – καμικάζι και υλικό. Καμιά υπηρεσία δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com