Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ;


"Όλα όσα καταγγέλλονται, οδηγούν σ' ένα συμπέρασμα. Ότι γίνεται ένα μεγάλο ατέλειωτο φαγοπότι, που ουδείς θέλει να λάβει τέλος, άσχετο ποιος θα είναι ο χαμένος στο τέλος"!...

-Δεν ξέρουμε τι γίνεται γενικώς σε τούτο το νησί. Απλά είμαστε αποδέκτες κάποιων πληροφοριών, που αν ισχύουν, μπορούν να εξηγήσουν πολλές καταστάσεις. Μπορούν να δικαιολογήσουν γιατί τα πάντα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση «κατοχής», ότι μας διοικούν οι ξενόφερτοι, που κερδοσκοπούν σε βάρος του τόπου μας κάνοντας ό,τι θέλουν και των ταλαιπωρημένων που θαλασσοπνίγονται.

Όλα όσα καταγγέλλονται, οδηγούν σ' ένα συμπέρασμα. Ότι γίνεται ένα μεγάλο ατέλειωτο φαγοπότι, που ουδείς θέλει να λάβει τέλος, άσχετο ποιος θα είναι ο χαμένος στο τέλος. Επειδή μας ενδιαφέρει το τώρα, όλοι εκμεταλλεύονται την παρούσα κατάσταση και αρπάζουν την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Καταγγελίες πολλές για προσλήψεις με τρελό μισθό, που σε περίοδο κρίσης, φαντάζει και είναι παχυλός, ακόμα και για πόστα στα οποία δεν πράττεις το παραμικρό. Καταστηματάρχες κάνουν λόγο για παραγγελίες αγαθών και ειδών από διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις, για τις οποίες τους ζητούν να κοπούν  εικονικά τιμολόγια, υπερτιμολογημένα κ.οκ.

Ακούσαμε δε και την άλλη φήμη, ότι διάφορες οργανώσεις θα συμβάλλουν ακόμα και στον στολισμό της πόλης και στην διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Μήπως τελικά όλοι είναι «κερδισμένοι»; διαφορετικά πώς να εξηγήσουμε ότι δεν αντιδρά και δεν ενοχλείται κανείς, στα όσα γίνονται, αλλά και προκαταβολικά στα όσα θα γίνουν! την ίδια στιγμή που άλλα νησιά με ανάλογο πρόβλημα δεν συμβιβάζονται, αντίθετα αντιδρούν και καταγγέλλουν ακόμα και τον υπουργό Γ.Μουζάλα.

Τι από τα παραπάνω είναι αληθινό και τι όχι δεν γνωρίζουμε, ούτε μπορούμε να ξέρουμε. Αρμόδιοι να ελέγξουν είναι άλλοι, που ελπίζουμε να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Ίσως είναι καιρός να αφήσουν ήσυχους τους ...κώνωπες.

Ίσως είναι καιρός να μπει τάξη και να πάψουμε να είμαστε γκρίζα ζώνη.




















 http://dimokratis.gr/index.php?article=2015-12-9_straba_ki_anapoda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com