Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

"ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ" η Αλβανία – Έκαψαν και επιτέθηκαν σε κτίρια υπουργειών!...


Ογκώδη και μαχητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης του σοσιαλιστή Πρωθυπουργού Εντι Ραμα, πραγματοποίησε σήμερα η αντιπολιτευση στα Τίρανα, με την ευκαιρία τον 25 χρονών από την κατάρρευση του Κομουνιστικου καθεστώτος.
Η συγκέντρωση, που οργανώθηκε απο το Δημοκρατικό Κ¨ομμα, το μεγαλύτερο κομμα της αντιπολίτευσης, σημαδεύτηκε απο επιθέσεις διαδηλωτών σε υπουργεία και την καταστροφή ενός υπο κατασκευή "μπουνκερ" που θα συμβόλιζε τις αγριότητες του καθεστώτος Χοτζα. Οι διαδηλωτές έσπασαν τζαμια και προκάλεσαν φθορές σε κτίρια υπουργείων, δίχως πάντως τα επεισόδια να γενικευθούν.
Το Δημοκρατικό Κόμμα ζητάει την απομάκρυνση της κυβέρνησης την οποία κατηγορεί για διαφθορά ενώ θεωρεί “βία κατα των πολιτών”, τα σκληρά μέτρα κατά της φοροδιαφυγής που έχει λάβει και τα οποία προβλέπουν φυλάκιση μέχρι και πέμντε ετών σε οσους δεν κόβουν την αποδείξεις.
Σύμφωνα με την αντιπολίτευση “περίπου 35 χιλιάδες προσαγωγές απλών πολιτες έχουν γίνει τους τελευταίους έξι μηνες για φοροδιαφυγή, όταν οι μεγάλοι φοροφυγάδες, πελάτες της κυβέρνησης συνεχίζουν ανενόχλητοι να εμπορέυονται τον εθνικό πλούτο”
Ο ηγέτης του Δημοκρατικου Κόμματος Λουλεζιμ Μπασα δήλωσε οτι η χώρα χρειάζεται μια υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα προετοιμάσει πρόωρες εκλογές.
“Βανδαλιστηκη συμπεριφορά” και “άθλια ασχήμια” χαρακτήρισε το σημερινο συλλαλητήριο της αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα με αναρτησή του στο “Facebook”, σχολιάζοντας την πυρποληση του "μπουνκερ" και τις φθορές στα κτίρια υπουργεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com