Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ "ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑ" !!!...


Tο τρίτο περιστατικό με πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα που φέρουν την σφραγίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, εντοπίστηκε από τις διωκτικές αρχές στη Λέσβο.
Όπως μεταδίδει ο Ηλίας Μαραβάς για την ΕΡΑ, σήμερα το πρωί άντρες του λιμενικού συνέλαβαν έναν Αλγερινό που είχε στην κατοχή του 67 πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα που προορίζονταν να πωληθούν προς 100 ευρώ το ένα σε Βορειοαφρικανούς μετανάστες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το "στάτους" του πρόσφυγα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα υπηρεσιακά σημειώματα έφεραν καταγραφή Σύρων, με φωτογραφίας των Βορειοαφρικανών, ενώ ο Αλγερινός συνελήφθη ερχόμενος από τον Πειραιά, κατά την αποβίβασή του το πρωί από το πλοίο «Αριάδνη».
























 http://emprosnet.gr/article/79716-algerinos-me-67-plastografiseis-voreioafrikanon-se-syroys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com