Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Εκλογές ΝΔ: Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης πάνε στον δεύτερο γύρο-ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΑΛΙ!!


Με ποσοστό που υπολογίζεται ότι θα «κλειδώσει» στο 40%, ή και λίγο παραπάνω, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνεται να κατακτά με άνεση την πρωτιά στις εκλογές της ΝΔ, οι οποίες αναμένεται να οδηγηθούν σε δεύτερο γύρο, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.

Οι πληροφορίες, με καταμετρημένες τις ψήφους στο 50% των εκλογικών τμημάτων, θέλουν τον κ. Μεϊμαράκη στο 40%, τον Κυριάκο Μητσοτάκη κοντά στο 30%, τον Απόστολο Τζιτζικώστα λίγο πάνω από το 20% και τον Άδωνι Γεωργιάδη κάτω από το 10%.

Ωστόσο, από το επιτελείο του κ. Τζιτζικώστα εκτιμούν ότι θα είναι εκείνος που θα καταλάβει, τελικά, τη δεύτερη θέση και θα πάει στο δεύτερο γύρο.

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια για το σημερινό αποτέλεσμα της ΝΔ. Μπορεί να μην έχει βγει το τελικό μέχρι να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία, προκύπτουν όμως σημαντικά πολιτικά συμπεράσματα. Όλοι στη ΝΔ για τον Τσίπρα δούλεψαν πάλι! Το 'χει η μοίρα αυτής της παράταξης. Δεν...
φταίνε όσοι βλέπουν τις εξελίξεις ότι διαλύεται η κεντροδεξιά. Φταίνε όσοι πήραν αυτές τις αποφάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com