Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Η νίκη της ακροδεξιάς στην Γαλλία και η άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα ...


Η μεγάλη νίκη του εθνικού μετώπου, της ακροδεξιάς στην Γαλλία στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών καταδεικνύει την μεταστροφή της κοινωνίας.
Η αριστερή προπαγάνδα που κυριάρχησε για πολλά χρόνια στην Ευρώπη ότι η ακροδεξιά είναι φασίστες και η αριστερά τα αγγελούδια της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης ξεθωριάζει.
Το ακραίο τρομοκρατικό χτύπημα από ψυχικά άρρωστους τζιχανιστές στο Παρίσι και το δράμα της μεταναστευτικής ροής που προσεγγίζει το 1 εκατ στην Ευρώπη και περίπου 700 χιλιάδες στην Ελλάδα, έχουν ισχυροποιήσει το Εθνικό κόμμα της Γαλλίας και πλέον αποτελεί το βασικό πυλώνα πολιτικής.
Οι εθνικιστές στην Γαλλία κερδίζουν την κοινωνία όχι μόνο λόγω συγκυρίας.
Η Ευρώπη, η κοινωνία της Ευρώπης αλλάζει.
Αποδέχεται τις εθνικιστικές ιδέες, κατανοεί ότι οι αναφορές με φασισμού που τις προσέδιδε η αριστερά είναι κατασκεύασμα, παρωχημένες ιδεοληψίες.
Η δύναμη του εθνικισμού θα ενταθεί στην Ευρώπη.
Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο ρόλος της Χρυσής Αυγής σε αυτή την κοινωνική μεταστροφή.
Στην Ελλάδα λόγω του άθλιου κατασκευάσματος Σαμαρά και της προπαγάνδας σπίλωσης του εθνικιστικού χώρου η Χρυσή Αυγή ενώ ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή δυναμική, καθηλώθηκε σε ποσοστά ωστόσο ακόμη κρατάει την τρίτη θέση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα.
Οι έλληνες είναι και πατριώτες και εθνικιστές, αρχίζουν να κατανοούν ότι όλη αυτή η αριστερή προπαγάνδα δεν απέδωσε περί φασιστών και αρχίζουν να κατανοούν την εθνικιστική ιδεολογία.
Είναι όμως αλήθεια ότι η Χρυσή Αυγή λόγω των δικαστικών εμπλοκών βρίσκεται καθηλωμένη ενώ θα μπορούσε να βρίσκεται στο 12% ή 15%.
Για την Χρυσή Αυγή η περίοδος όπου διεξάγεται η δίκη θα είναι περίοδος λύτρωσης καθώς η ηγεσία θα αθωωθεί όπως και η καθολική πλειοψηφία των εμπλεκομένων.
Η αριστερή προπαγάνδα έχει χάσει την διεισδυτικότητα της στην κοινωνία άπαξ και εφαρμόζει πιστά το μνημόνιο, άπαξ και σύρθηκε και διασύρθηκε με την πολιτική και στρατηγική υποτέλειας.
Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπικά έχει πέσει πολύ και ελλείψει σοβαρού πολιτικού αντιπάλου κρατάει ακόμη τα ηνία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο εκφραστής της αριστεράς αλλά ο γνήσιος εκφραστής του τρίτου μνημονίου και η εξέλιξη αυτή – που είναι αντικειμενική πραγματικότητα – έχει ξεθωριάσει την αριστερή ιδεολογία.
Οι δραματικές εξελίξεις με τις προσφυγικές ροές και τους μετανάστες και λαθρομετανάστες έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη αλλά όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν το λάθος.
Αντί η Ευρώπη και οι ΗΠΑ και η Ρωσία να δώσουν την μάχη της παραμονής των εκατομμυρίων πολιτών της Συρίας ή του Ιράκ στις χώρες τους επέτρεψαν να εξαπλωθεί η τρομοκρατία του ισλαμικού κράτους, ψυχικά άρρωστων ανθρώπων που επικαλούνται το Ισλάμ.
Δεν είναι τίποτε άλλο από κοινοί εγκληματίες.
Ακόμη και στην διαχείριση του προσφυγικού η Ελλάδα τα έκανε θάλασσα αν και – σε κάποιο βαθμό δεν έχει πλήρη ευθύνη –
Η Τουρκία πήρε 3 δισεκ. και η Ελλάδα πήρε 30 εκατ.
Η ΕΕ θεωρεί την Τουρκία υποψήφια για την ενταξιακή πορεία και την Ελλάδα την θεωρούν παρία.
Η αριστερή πολιτική σε όλους τους τομείς ακόμη και σε αυτούς του κοινωνικού κράτους έχει αποτύχει, δεν μπορεί να είναι επιτυχία οι χιλιάδες πρόσφυγες στο Πεδίον του Άρεως.
Για την Χρυσή Αυγή λοιπόν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αναδείξει τις ιδέες της αλλά η δικαστική απόφαση της αθώωσης θα είναι το εφαλτήριο για την δυναμική επανάκαμψη.
Είναι οξύμωρο ότι πολιτικά κόμματα δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια τους αλλά επιχορηγήσεις λαμβάνουν με μόνη εξαίρεση την Χρυσή Αυγή που δεν λαμβάνει καμία κρατική στήριξη.
Η κοινωνία όταν διαπιστώσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εθνικιστές και όχι φασίστες, νεοναζιστές όπως η παρωχημένη και παρακμάζουσα αριστερή ιδεολογία τους συκοφαντεί τότε θα ξεκινήσει η πραγματική κοινωνική και εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής.

 





www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com