Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΤΡΙΤΗ «ΞΕΦΤΙΛΑ» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!...


Όπως είναι γνωστό στις 7 Δεκεμβρίου ένας Ρώσος αξιωματικός φωτογραφήθηκε να κρατά απειλητικά στα χέρια του ένα ρουκετοβόλο τύπου sam-stela-2, με βεληνεκές 4.200 μέτρα, την ώρα που ένα ρωσικό πολεμικό περνούσε τον Βόσπορο έξω από την Κωνσταντινούπολη. Η εικόνα αυτή του Ρώσου να σημαδεύει προς την τουρκική πλευρά θεωρήθηκε από τους Τούρκους σαν μεγάλη πρόκληση και σαν παραβίαση της συνθήκης του Μοντρέ.
Το σκηνικό επαναλήφτηκε δυο μέρες μετά στις 9/12 όταν το ρωσικό πλοίο με την ονομασία Vologda-50 περνούσε τον Βόσπορο με κατεύθυνση αυτή την φορά την Μαύρη Θάλασσα. Στην άκρη του πλοίου οι Τούρκοι έβλεπαν αυτή την φορά ένα πυροβόλο έτοιμο να τους στοχεύσει ,προκαλώντας ξανά ταραχή στα πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής που ακολουθούσαν το ρωσικό πλοίο.
Αλλά οι Τούρκοι έμελε να δεχτούν και νέα «σφαλιάρα» με τα πολεμικά πλοία που περνούν από τον Βόσπορο, αυτή την φορά από τους… αγαπητούς συμμάχους τους Αμερικανούς.
Συγκεκριμένα στις 16 Δεκεμβρίου το αμερικανικό πολεμικό με νούμερο 71 περνούσε τον Βόσπορο με κατεύθυνση την θάλασσα του Μαρμαρά και στο κατάστρωμα του βρίσκονταν Αμερικανοί ναύτες με το δάχτυλο κυριολεκτικά στην σκανδάλη σαν να ήταν έτοιμοι να χτυπήσουν τον «στόχο» τους.
Το αμερικανικό πλοίο μήκους 154 μέτρα σημειωτέον έφερε πυραύλους Τόμαχοκ με βεληνεκές 130 χιλιόμετρα και προκάλεσε για άλλη μια φορά την τουρκική ακτοφυλακή που παρακολουθούσε άφωνη τους Αμερικανούς να τους σημαδεύουν. Φυσικά αυτή την φορά… τσιμουδιά από τουρκικής πλευράς!
Τρίτη «ξεφτίλα» για την Τουρκία, όπως έγραψαν χαρακτηριστικά κάποιοι Τούρκοι σχολιαστές.
Άραγε ποιος τους εμπιστεύεται ?
ONLAR DA BÖYLE GEÇTİ = ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΑΝ (από τον Βόσπορο)



















ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com