Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

"Δεκανίκι" του Τσίπρα ολόκληρος Καραμανλής;...


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία. Λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία και άθλια στην κυριολεξία στελέχη παρεμβαίνουν με ιταμό τρόπο στη διαδικασία προκειμένου να ενισχύσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε, μέσω του Στυλιανίδη, ότι ο Αλέξης Τσίπρας την ημέρα που έπεσε στα τέσσερα και υπέγραψε τη συμφωνία στις Βρυξέλλες συνομίλησε με τον... Κώστα Καραμανλή. Την ώρα δηλαδή της σκληρής διαπραγμάτευσης, που παιζόταν το μέλλον της χώρας, αν θα βγαίναμε από το ευρώ ή αν θα υπογραφόταν η συμφωνία, ο πρωθυπουργός πήρε έναν συνταξιούχο πολιτικό για να το ρωτήσει τι; Προφανώς δεν το ρώτησε που έχει καλά παϊδάκια στα Μεσόγεια, αυτό θα ήταν εύκολη απάντηση.
Στις κρίσιμες ώρες για τη χώρα πήρε έναν παλαίμαχο που δεν γνώριζε ούτε τι συνέβη στη χώρα από τότε που εγκατέλειψε την πολιτική αλλά και ούτε τι θα έπρεπε να γίνει. Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό, αλλά φαίνεται να επιβεβαιώνεται η στενή σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το Καραμανλικό στρατόπεδο. Τις πληροφορίες πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή επιβεβαίωσε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος.
«Έχουν υπάρξει μία-δύο επικοινωνίες» μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Αλέξη Τσίπρα, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, Θόδωρος Ρουσόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM. Υποστήριξε επίσης ότι «η έλλειψη του Καραμανλή είναι εμφανής από την πολιτική ζωή και τη Νέα Δημοκρατία».
Ο κ. Ρουσόπουλος απέδωσε στον πρωθυπουργό, δηλαδή στον Τσίπρα, χαρακτηριστικά ηγέτη που θυμίζουν τον Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ αναφορικά με τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης, λέγοντας ότι «είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουμε όλοι μετά την εκλογή αρχηγού».
Δηλαδή το δεξί του Καραμανλή ομολογεί ότι ο πρώην και ο νυν πρωθυπουργός, συνομιλούν και συνεννοούνται. Απίθανα πράγματα. Να γίνεται δεκανίκι του Τσίπρα ολόκληρος Καραμανλής, ένα ιστορικό όνομα για την Ελλάδα και για τη ΝΔ;
Και καλά, ας πούμε ότι ξεγελάστηκε τόσο καιρό, πίστεψε και ο Καραμανλής στα όσα λέει ο Τσίπρας. Αμ τώρα που έχει διαλύσει τη χώρα γιατί ακόμη επιμένει να τον στηρίζει; Γιατί θέλει να κάνει αρχηγό τον Μεϊμαράκη ώστε να τον έχει ο ΣΥΡΙΖΑ του χεριού του; Τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά; Τι άλλη συμφωνία κάτω από το τραπέζι έχει γίνει;
Πώς ο ένας Καραμανλικός χαρακτηρίζει τον Τσίπρα εθνάρχη και Θόδωρος από την Καισαριανή, ο γιος του ταχυδρόμου που δεν έχει παντελόνι να φορέσει και τώρα δεν ξέρει τι έχει λέει για τον Τσίπρα ότι του θυμίζει τον Ανδρέα;
Δηλαδή είναι καλό για έναν Νεοδημοκράτη ο αντίπαλος να θυμίζει τον Ανδρέα Παπανδρέου, αυτόν που διέλυσε τη χώρα;
Έλεος, μαζευτείτε επιτέλους. 


























http://www.antinews.gr/action.read/politiki/dekaniki-tou-tsipra-olokliros-karamanlis-/2.103855


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com