Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Νέο σώμα για την φύλαξη των συνόρων τους ετοιμάζουν οι Τούρκοι ...


Νέο σώμα που θα απασχολείται αποκλειστικά με την φύλαξη των συνόρων και θα αποτελείται από άντρες όλων των δυνάμεων ετοιμάζει η Τουρκία.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Εφκάν Αλά, στην δημιουργία του νέου, «ολοκληρωμένου» σώματος, θα συμμετέχουν στελέχη της εθνικής ασφάλειας, της ακτοφυλακής και των ειδικών δυνάμεων και θα ονομάζεται «Επαγγελματική Ένοπλη Μονάδα Ασφαλείας Συνόρων», ενώ δεν θα υπάγεται στον στρατό της χώρας, αλλά στις διοικητικές αρχές.

Ο ίδιος επισήμανε πως ο σκοπός της νέας αυτής μονάδας θα είναι να διασφαλίζει τα εδάφη της Τουρκίας, τον εναέριο χώρο και την ασφάλεια στα παράλια. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το μέγεθος του σώματος ή άλλες λεπτομέρειες.

«Είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε μια πολιτική δύναμη φύλαξης των συνόρων», δήλωσε ο Αλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com