Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Στην Βουλή το θέμα του «κλακαδόρου» της Γεροβασίλη ...


Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, Εύη Χριστοφιλοπούλου και Λεωνίδας Γρηγοράκος κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας αναφορικά με τα κριτήρια για το διορισμό Προέδρων, Αντιπροέδρων και μελών ΔΣ στα Νοσοκομεία.
Στην Βουλή έφτασε το θέμα του «κλακαδόρου» της κυρίας Ολγας Γεροβασίλη που τοποθετήθηκε στην διοίκηση του νοσοκομείου Αρτας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε βίντεο της βουλευτή Αρτας και κυβερνητικής εκπροσώπου να χορεύει… βαρύ ζεμπέκικο σε νυχτερινό κέντρο και την παρέα της να της χτυπά παλαμάκια. Ακολούθησαν δε δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι εκ των «χειροκροτητών» ήταν και ο πρόσφατα διορισμένος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου της εκλογικής περιφέρειας της κυρίας Γεροβασίλη.

Υπο αυτά τα δεδομένα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, Εύη Χριστοφιλοπούλου και Λεωνίδας Γρηγοράκος κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας αναφορικά με τα κριτήρια για το διορισμό Προέδρων, Αντιπροέδρων και μελών ΔΣ στα Νοσοκομεία. «Νέα πρωτοφανή κριτήρια φαίνεται να ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την επιλογή Προέδρων και Αντιπροέδρων στα Νοσοκομεία της χώρας, οι οποίοι καλούνται να αντικαταστήσουν τους Διοικητές των Νοσοκομείων. Με τροποποίηση Υπουργικής Απόφασης που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στις 11 Δεκεμβρίου 2015 (Υ.Ο.Δ.Δ. 908), ο κ. Βασίλειος Μπαλάσκας, οδοντίατρος, ορίζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας ως τακτικό μέλος και αντιπρόεδρος όπως επίσης, ως τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Ροβίνας Γεώργιος» αναφέρουν στο κείμενό τους οι βουλευτές για να προσθέσουν: «Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο ο κ. Μπαλάσκας όσο και ο κ. Ροβίνας διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο, αφού ο κ. Μπαλάσκας τη συνόδευε σε πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο και ο κ. Ροβίνας φέρεται ως Διευθυντής του γραφείου της».

Τέλος, με περιπαικτική διάθεση ρωτούν: «Τα κριτήρια για την επιλογή των Προέδρων, Αντιπροέδρων και μελών ΔΣ στα Νοσοκομεία της χώρας είναι: οι στενές φιλικές σχέσεις με μέλη της κυβέρνησης, η θητεία στα γραφεία Υπουργών και Υφυπουργών, οι κοινές τους έξοδοι σε μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης και βεβαίως τα παλαμάκια όταν τα μέλη της κυβέρνησης επιδίδονται σε χορευτικές φιγούρες;»

























































ΠΗΓΗ-http://www.protothema.gr//politics/article/537094/stin-vouli-to-thema-tou-klakadorou-tis-gerovasili/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com