Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε άλμα με αλεξίπτωτο ...


Ασυνήθιστη για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εικόνα, όμως ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης προέρχεται από τις Ειδικές Δυνάμεις...
Μπορεί να έχετε δει πολλάκις εντυπωσιακά άλματα αλεξιπτωτιστών στο κενό, όμως ένας αρχηγός ΓΕΕΘΑ, που κάνει ακριβώς το ίδιο, σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο θέαμα.

Κι όμως, ο προερχόμενος από τις Ειδικές Δυνάμεις, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Νάυαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, το... διέπραξε!

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη, στο πλαίσιο του προγράμματος εορταστικών επισκέψεων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του 2ου Συντάγματος Αεροπορίας Στρατού, στην Πάχη Μεγάρων, καθώς και με προσωπικό Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων στη Νέα Πέραμο.

Στη συνέχεια, λαμβάνοντας μέρος σε προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση, συμμετείχε σε θαλάσσιο άλμα αλεξιπτωτιστού από Ε/Π Chinook CH-47D, μαζί με προσωπικό (επτά άτομα) της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Για ευνόητους λόγους ασφάλειας, τα χαρακτηριστικά των προσώπων των αλεξιπτωτιστών που έκαναν το άλμα μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, έχουν αλλοιωθεί.

Όσο για το άλμα αυτό καθαυτό, εντυπωσιάζει και κόβει την ανάσα ταυτόχρονα, καθώς η κάμερα ακολουθεί τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ από πολύ κοντινή απόσταση και τον καταγράφει να «βουτά» στο απόλυτο κενό και το... απέραντο γαλάζιο!

!










Βίντεο: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε άλμα με αλεξίπτωτο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com