Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΕΣΗΕΑ κατά Πολάκη για το επεισόδιο με δημοσιογράφο: Πολιτικό bulliying εις βάρος ΜΜΕ !...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!!!


Με έντονη τρόπο αντέδρασε η ΕΣΗΕΑ στο επεισόδιο μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και δημοσιογράφων που έγινε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Μάλιστα το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων αναφέρεται και σε άλλες επιθέσεις υπουργών κατά εκπροσώπων του Τύπου, σημειώνοντας πως «ορισμένα κυβερνητικά στελέχη έχουν μετατρέψει τον πόλεμό τους κατά της διαπλοκής σε επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων με προφανή στόχο τη χειραγώγηση της ελευθεροτυπίας».
«Μετά τον αποκλεισμό δημοσιογράφων στην Ειδομένη και την αναίτια προσαγωγή άλλων συναδέλφων μας στο αστυνομικό τμήμα, με εμφανή ευθύνη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, το πολιτικό bullying σε βάρος του Τύπου συνεχίστηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι αδιαπραγμάτευτο και οι δημοσιογράφοι είμαστε αποφασισμένοι να το υπερασπιστούμε» τονίζεται στην ανακοίνωση που καταλήγει: Η ΕΣΗΕΑ, μαζί με την κοινωνία, δεν αποδέχεται το φράχτη, ούτε για τους πρόσφυγες, ούτε για την ενημέρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com