Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Επική γκάφα από το "Ποτάμι": Έκραξε ΣΥΡΙΖΑ και... Google για περσινές δηλώσεις!!!




Γελάνε και οι μηχανές αναζήτησης με τη γκάφα μεγατόνων στην οποία υπέπεσε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.
 Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Σεβαστουπόλεως, μετά το τεράστιο φάουλ στο οποίο υπέπεσαν.
Το Ποτάμι σχολίασε παλιές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σαν να ήταν χθεσινές και μετά διαπίστωσε ότι οι δηλώσεις αυτές είναι περασμένων ετών.
Όταν δε το διαπίστωσε, εγκάλεσε τις μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, που «δεν έχουν τη νοημοσύνη να αντιληφθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κυβέρνηση».
Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, αφού αρχικά κατηγόρησε τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου για την γκάφα ολκής σχετικά με τις «καινούριες», «προκλητικές δηλώσεις» του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο Δημήτρης Τσιόδρας ανέλαβε να εξηγήσει σε όσους δεν κατάλαβαν...
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα (07/12/2015), το Ποτάμι εξέδωσε την εξής ανακοίνωση με τίτλο «Δηλώσεις πρόκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ»:
«Έκπληκτοι διαβάσαμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, του Προέδρου της Βουλής αλλά και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά δικαιολογούν τη βία και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στην Αθήνα και σε αρκετές πόλεις της χώρας το Σαββατοκύριακο.
Ενδεικτικά σταχυολογούμε κάποιες από αυτές τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις:
Αλέξης Τσίπρας:
- Εμείς πιστεύουμε ότι αυτές οι κινητοποιήσεις, αυτές οι εκδηλώσεις αγανάκτησης, οργής, δυσαρέσκειας δεν είναι μόνο εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την συσσωρευμένη οργή αλλά που εμπεριέχουν κι ένα μεγάλο θετικό φορτίο για ριζοσπαστικές αλλαγές και τελικά για μια μεγάλη αλλαγή στην πορεία της χώρας.
- Ο αστυνομικός με όπλο είναι δημόσιος κίνδυνος στο δρόμο.
- Ζητάμε τον αφοπλισμό των αστυνομικών δυνάμεων όταν έρχονται σε επαφή με τον πολίτη στη διάρκεια κινηματικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών εκδηλώσεων. Την κατάργηση των ΜΑΤ και την απαγόρευση χρήσης χημικών σε διαδηλώσεις.
Νίκος Βούτσης
- Από το 1996 υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο που λέει να μην υπάρχουν όπλα στους αστυνομικούς που έρχονται σε επαφή με πολίτες είτε σε γήπεδα είτε σε διαδηλώσεις.
Πάνος Σκουρλέτης
- (Τα κράνη, οι αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα ρόπαλα που κατέσχεσε η αστυνομία) «Είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας και όλα αυτά που είπαν για μπουκάλια και δήθεν μηχανισμούς είναι κουραφέξαλα».
Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του να εξασφαλίσουν το δικαίωμα του κάθε πολίτη στην ζωή και την περιουσία του. Κάτι που οι ίδιοι έχουν εξασφαλίσει πλέον για τους εαυτούς τους καθότι τα σπίτια τους, οι δουλειές τους και οι ίδιοι προσωπικά φρουρούνται από στρατιές αστυνομικών. Ζητάμε επίσης να πουν στον ελληνικό λαό πού θεωρούν ότι τελειώνει το δικαίωμα στην διαμαρτυρία και πού αρχίζει ο βανδαλισμός».
«Ωχ! Κάναμε γκάφα...»
Στη συνέχεια, το Ποτάμι εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία δηλώνει ότι «εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις του κ. Τσίπρα και προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα προηγούμενα χρόνια».
«Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν σχολίασαν τα όσα θλιβερά έγιναν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο. Λόγω, λοιπόν, της απουσίας πρόσφατων δηλώσεων οι μηχανές αναζήτησης όταν πληκτρολογείς «βία – μολότοφ – δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ», εμφανίζουν αναρτήσεις από τα χρόνια της αντιπολίτευσης. Δεν έχουν τη νοημοσύνη να αντιληφθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κυβέρνηση».
Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, έβαλε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, Δημήτρης Τσιόδρας, στο Twitter, ο οποίος ανέλαβε να εξηγήσει «σε όσους δεν κατάλαβαν»...
«Για όσους δυσκολεύονται: Δεν υπάρχει λάθος στις ανακοινώσεις για τα επεισόδια. Απλώς υπενθυμίζονται δηλώσεις προηγούμενων χρόνων. Τόσο δύσκολο;» έγραψε.
Μάλιστα... Φαίνεται πως στο Ποτάμι δεν έχουν την ευθιξία να παραδεχτούν ότι... «εντάξει βρε παιδιά, κάναμε γκάφα». Δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι.
Το Ποτάμι προσπαθώντας να συμμαζέψει το... φάουλ στο οποίο υπέπεσε τα έκανε χειρότερα. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να καταγγείλει ολόκληρη Google επειδή βγάζει στην αναζήτηση αποτελέσματα από προηγούμενα έτη. Γιατί δεν πάτε βρε παιδιά από τη Σεβαστουπόλεως να τους δείξετε τη δουλειά τους; Καλό θα τους κάνετε.
Μια συμβουλή, καλοπροαίρετα πάντα: Όταν ψάχνουμε στις μηχανές αναζήτησης κάνουμε κάτι βασικό: Κοιτάμε την ημερομηνία δημοσίευσης. Όχι τίποτε άλλο, αλλά φοβόμαστε ότι θα πάτε να σχολιάσετε δηλώσεις Βενιζέλου και θα είναι του Ελευθέριου... Το νου σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com