Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ο… MYKONIAN ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ !...

Γράφει ο Αντίοχος
Ενώ εμείς εδώ αναρωτιόμαστε «Αυτό το «δεξιό» κόμμα ποιος θα το πρωτοφτιάξει;», το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News με τον (καλά πληροφορημένο εκ των έσω…) Νίκο Ευαγγελάτο από τη συχνότητα του E, απεφάνθη: ο Mykonian Μάκης Βορίδης! Ιδού: «Στην περίπτωση νίκης του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τότε χρέη αρχηγού εντός κοινοβουλίου φαίνεται πως θα αναλάβει ο Μάκης Βορίδης που έχει εκφράσει ανοιχτά την προτίμησή του προς το πρόσωπο του Περιφερειάρχη. Στο δεύτερο όμως σενάριο ήττας του κ. Τζιτζικώστα, η παρουσία του Μάκη Βορίδη με Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα στη Νέα Δημοκρατία δείχνει θολή. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, υπάρχουν ήδη συζητήσεις για τη δημιουργία ενός κόμματος, δεξιότερα από τη Νέα Δημοκρατία στο οποίο θα ηγηθεί ο κ. Βορίδης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για αυτό το σενάριο έχει ήδη ενημερωθεί και ο κ. Μπαλτάκος, ο οποίος δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του προς το πρόσωπο του κ. Βορίδη».
Εδώ που τα λέμε, η περίπτωση Βορίδη για την δημιουργία αναχώματος στην Χρυσή Αυγή, είναι -λογικά- και η πιθανότερη. Διότι, ο πρώην υπουργός Μεταφορών (αγγλιστί Transports…) –που πέρασε «transit» από το ΛάΟΣ, όπως είχε πει με νόημα ο μπάρμπα-Γιώργης Καρατζαφέρης- είναι ο καταλληλότερος για να ηγηθεί ενός απολύτως ελεγχόμενου από τους παγκόσμιους τυράννους κόμματος. Διότι, τέτοιους σαν κι αυτόν θέλουν αυτοί, για να έχουν «δεμένο το γάϊδαρό τους».































































































































 http://ethnikismos.net/2015/12/08/%CE%BF-mykonian-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%88%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com