Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

BINTEO--ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ..."ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ"--"ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΦΥΓΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ" !!!

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στις 19 Ιανουαρίου 2016, παρενέβην κατά τη διάρκεια της συζήτησης με θέμα τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 17ης και 18ης Δεκεμβρίου 2015, επισημαίνοντας ότι, όταν η Επιτροπή ανακοινώνει μεγαλεπήβολα σχέδια για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και της τρομοκρατίας, επιβεβαιώνομαι ότι πρέπει να αλλάξει τους Επιτρόπους της, τους συμβούλους αυτών ή και τους δύο και κάλεσα την Ευρωπαϊκή Ένωση να δεχτεί την Τουρκία και αντίστοιχα να φύγει η Ελλάδα ώστε να λυθούν αυτόματα όλα τα προβλήματά της.

Ακολουθεί η ομιλία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com