Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ελεύθερη μετακίνηση συναδέλφων με αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας ...


Αρ. πρωτ.: 09/2016                                                          Θεσσαλονίκη 19-01-2016


ΠΡΟΣ: Μέλη Ένωσης



ΘΕΜΑ: «Ελεύθερη μετακίνηση συναδέλφων με αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας».


Μετά την συμφωνία της Ένωσης μας με τον ΟΑΣΘ και την συνέχιση της δωρεάν μετακίνησης των Στελεχών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ με τα αστικά λεωφορεία του οργανισμού, ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας υπηρετούντες στην Κεντρική Μακεδονία, ότι κατόπιν συννενοήσεως της Ένωσης μας με τις διοικήσεις των αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας, συνεχίζονται οι δωρεάν μετακινήσεις με τα λεωφορεία και των δύο αυτών εταιρειών για τα Στελέχη ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Συγκεκριμένα, για το υπεραστικό ΚΤΕΛ ανανεώνονται κανονικά οι κάρτες δωρεάν μετακίνησης για το έτος 2016 και για το αστικό ΚΤΕΛ, η δωρεάν μετακίνηση πραγματοποιείται με την επίδειξη της Υπηρεσιακής ταυτότητας.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος, θα ενημερώσουμε εκ νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com