Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ..ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΩΝ Μ.Κ.Ο. ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" !!!!!


Τις πρώτες πρωινές σήμερα συνελήφθησαν 5 μέλη ΜΚΟ στη Λέσβο για διακίνηση προσφύγων – "μεταναστών".
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα μέλη της ΜΚΟ εντοπίστηκαν στην οριογραμμή μεταξύ Λέσβου και Τουρκιάς (στην περιοχή του αεροδρομίου Μυτιλήνης ) να ρυμουλκούν μέσα από τα Τούρκικα χωρικά ύδατα βάρκες με πρόσφυγες – μετανάστες με κατεύθυνση προς τη Λέσβο.
Η πράξη τους γεννά πολλά ερωτηματικά. Αξίζει να τονιστεί ότι τα 5 μέλη ανήκουν σε μη διαπιστευμένη ΜΚΟ. Είναι η πρώτη φορά που μια ΜΚΟ συνδέεται ευθέως με διακίνηση προσφύγων.
Περισσότερα σε λίγο...

Δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ραδιοσυχνοτήτων σχηματίσθηκε σήμερα σε βάρος 40χρονου Ισπανού εργαζομένου σε μη Κυβερνητική Οργάνωση που δραστηριοποιείται σε ζητήματα υποδοχής και περίθαλψης προσφύγων και μεταναστών στη βόρεια Λέσβο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Αστυνομικοί κατά τον έλεγχο του παραπάνω αυτοκινήτου στην περιοχή της Εφταλούς, διαπίστωσαν ότι είχε εγκατασταθεί σε αυτό κεραία ραδιοσυχνοτήτων και άλλοι σχετικοί εξοπλισμοί. Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης διατάχθηκε πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να εξετασθούν οι λόγοι της συγκεκριμένης λειτουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com