Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ--ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟ "ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΖΗΤΗΣΕ;;;


Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Δ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα σε εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου του Ιερού Ησυχαστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Τσουκαλάδες Παραβόλας,κατά τον χαιρετισμό του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε: «Προσωπικά νιώθω σαν εξομολόγηση αυτά που λέω. Ψηφίσαμε ένα σύμφωνο στη Βουλή. Ζήτησα να αφαιρεθούν τα δύο άρθρα και μάλιστα το ένα αφορούσε την υιοθεσία και αφαιρέθηκαν. Η μόνη διάταξη που ψηφίστηκε, με λυπεί. Ψηφίστηκε και από εμένα. Ο Θεός να με συγχωρέσει. Νιώθω μεγάλο το βάρος πάνω μου. Να προσεύχεστε στο Θεό να με συγχωρέσει».
Ο Ελληνικός Λαός κ. Κωνσταντόπουλε δεν έχει τόσο κοντή μνήμη όσο νομίζετε και δεν συγχωρεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com