Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Σκάφος του Λιμενικού προσάραξε στα τουρκικά παράλια -Τι συνέβη ...


Στις τουρκικές ακτές προσάραξε τα ξημερώματα σκάφος του Λιμενικού, όταν, κατά την καταδίωξη τουρκικού δουλεμπορικού, εμφάνισε μηχανική βλάβη. 
Ολα ξεκίνησαν όταν μετά τα μεσάνυχτα, ένα τουρκικό ταχύπλοο σκάφος προσέγγισε τις ακτές στην περιοχή Ψιλή Αμμος της Σάμου και αποβίβασε 20 μετανάστες. Το σκάφος έγινε αντιληπτό από το Λιμενικό και άρχισε την καταδίωξή του. Ο διακινητής-χειριστής επιτάχυνε κατευθυνόμενος προς τα τουρκικά παράλια.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, ακολούθησε καταδίωξη και κοντά στις τουρκικές ακτές το σκάφος του Λιμενικού παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να προσαράξει στα αβαθή των τουρκικών ακτών απέναντι από το Αγαθονήσι.
Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης προέβη σε άμεση ενημέρωση του ομόλογου κέντρου της Τουρκικής Ακτοφυλακής στην Αγκυρα προκειμένου να αποκολληθεί το ελληνικό περιπολικό σκάφος και να απομακρυνθεί από την περιοχή.
Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του ενώ αναμένονται νεότερες ανακοινώσεις για το συμβάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com