Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Το διοργάνωνε ο Σύλλογος Ορθοδόξου Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος»--Αυστηρή ανακοίνωση Φίλη για το συνέδριο «Σύγχρονες Αθεϊστικές Προκλήσεις»!...


Χαρακτήρισε το συνέδριο εκδήλωση «αμφιλεγόμενου η μονόπλευρου χαρακτήρα» και επέπληξε την Γενική Διεύθυνση Σπουδών του ΥΠ.Π.Ε.Θ. που ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούςγια τη διεξαγωγή του.
Έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με το οποίο γνωστοποιούσε  προς τους εκπαιδευτικούς την πραγματοποίηση του Συνεδρίου «Σύγχρονες Αθεϊστικές Προκλήσεις» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος», προκάλεσε την έντονη  αντίδραση του Νίκου Φίλη.

Ο υπουργός Παιδείας έδωσε μάλιστα αυστηρή εντολή στη Διοικητική Ιεραρχία του ΥΠ.Π.Ε.Θ. να απέχει στο μέλλον από παρόμοιες πρωτοβουλίες και, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, «χωρίς την ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας, που εμφανίζουν το Υπουργείο να θέτει υπό την αιγίδα του εκδηλώσεις αμφιλεγόμενου η μονόπλευρου χαρακτήρα».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας τονίζεται: «Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης, μόλις πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα του τύπου την ενημερωτική εγκύκλιο της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών του ΥΠ.Π.Ε.Θ., με την οποία γνωστοποιήθηκε στην εκπαιδευτική κοινότητα Συνέδριο με θέμα "Σύγχρονες Αθεϊστικές Προκλήσεις", έδωσε αυστηρή εντολή στη Διοικητική Ιεραρχία του ΥΠ.Π.Ε.Θ. να απέχει στο μέλλον από παρόμοιες πρωτοβουλίες και μάλιστα χωρίς την ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας που εμφανίζουν το Υπουργείο, να θέτει υπό την αιγίδα του εκδηλώσεις αμφιλεγόμενου η μονόπλευρου χαρακτήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com