Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε στελέχη των σωμάτων ασφαλείας & ενόπλων δυνάμεων ...


Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας θα πραγματοποιήσει η διεύθυνση υγείας της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου, με σκοπό να τα βοηθήσει να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που αφορούν πρόσφυγες και μετανάστες.
Όπως δήλωσε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα υγείας Νίκος Καραμαρίτης τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στην Κω και τη Λέρο και στη συνέχεια θα διεξαχθούν στη Χάλκη και την Κάρπαθο με τη βοήθεια της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας.
espekm.gr
Μάλιστα στα νησιά θα χορηγηθεί και απινιδωτής, τον οποίο τα στελέχη θα μάθουν να χειρίζονται ενώ θα αποκτήσουν και τη σχετική πιστοποίηση, ώστε να παρεμβαίνουν σε περιστατικά ναυαγίων και διάσωσης μεταναστών.
espekm.gr
Επίσης όπως έκανε γνωστό ο κ. Καραμαρίτης το Μάρτιο θα ξεκινήσει το πρόγραμμα ελέγχου του καρκίνου σε πρώιμο στάδιο, στα απομακρυσμένα νησιά, της περιοχής μας που θα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση και εξειδικευμένων εξετάσεων στους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com