Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...ΚΟΥΡΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ : ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ !!!(ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ...)





Ο βουλευτής Άγκυρας του HDP Σιρρί Σουρεγιά Οντέρ, δήλωσε πως μετά ,από τις δίκην εντολών, δηλώσεις του Ερντογάν, η ασυλία τους θα αρθεί και θα προφυλακιστούνε.
Ο Σιρρί Σουρεγιά Οντέρ μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν σχετικά με την άρση ασυλίας, μιλώντας στο Τ24 δήλωσε πως ¨Θα άρουν την ασυλία μας. Έτσι δείχνει η κατάσταση. Και θα προφυλακιστούμε. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θα συμβάλλει καθόλου στην επίλυση του θέματος¨.
Ο Οντέρ είπε πως ¨Δεν ξέρω κανένα βουλευτή του HDP που να έχει αγωνία ή φόβο για τις φυλακές. Κι εγώ δεν φοβάμαι. Θα το κάνουν αυτό, απλά δεν θα το κάνουν με την τσαπατσουλιά που το είχε κάνει η Τσιλλέρ αλλά με πιο σοφιστικέ τρόπο. Αρχικά φτάνοντας στα όρια της τσαπατσουλιάς θα θέσουν θέμα ασυλίας μας και μετά με τις ψήφους τους θα την άρουν. Μπορεί να μην μας συλλάβουν με τα λευκά Ρενώ αλλά στην πρώτη προσαγωγή μας στο δικαστήριο θα μας προφυλακίσουν. Αυτά θα συμβούνε. Αυτό είναι όμως που χρειάζεται η πατρίδα ; Η απάντηση στο εάν κάτι τέτοιο θα την βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει πέσει, είναι αρνητική¨.


















http://haber.sol.org.tr/turkiye/sirri-sureyya-onder-tutuklanacagiz-141522
4/1/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com