Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Υπερ των Ανυπότακτων το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ που διαχωρίζει τους … Έξυπνους απο τα Κορόιδα!...


Με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία και μετά από εμπεριστατωμένη συζήτηση στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, καθώς και στην Ολομέλεια, υπερψηφίστηκε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016, από την Ολομέλεια της Βουλής, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας: «το οποίο εισηγήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, στο πλαίσιο του νομοθετικού έργο που προωθεί η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.
Ειδικότερα εμείς θα σταθούμε το άρθρο 12 …Που αποδεικνύεται πέραν αμφιβολίας ότι Κορόιδα πάνε Στρατιώτες και οι Ανυπότακτοι απολαμβάνουν τα Ευεργετήματα του Νόμου Και της Πολιτείας…Μετά απο αυτό θεωρητικά δεν θα πρέπει να έχουμε και μεγάλη προθυμία στην προσέλευση Νεοσυλλέκτων στις επόμενες ΕΣΣΟ !
Με το άρθρο 12 τακτοποιείται στρατολογικά, ποινικά και διοικητικά μεγάλος αριθμός ανυπότακτων, εφόσον έχουν ήδη ή πρόκειται να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Το βασικό ευεργέτημα που παρέχει η ρύθμιση αυτή συνίσταται στην άρση των διοικητικών συνεπειών και συνεπώς στη διαγραφή του διοικητικού προστίμου των 6.000 ευρώ, αλλά και στην παύση των ποινικών διώξεων.

«Οι διατάξεις αυτές, τόνισε ο ΑΝΥΕΘΑ, αφορούν και τους αντιρρησίες συνείδησης.
Με αυτή τη διάταξη αλλάζουμε τη λογική προσέγγισης των ανυπότακτων, οι οποίοι σήμερα είναι περίπου τριάντα χιλιάδες. Από τη λογική των αντικινήτρων περνάμε στην παροχή κινήτρων, ώστε να υπηρετήσουν αυτοί που είναι ανυπότακτοι, να αυξηθεί η στελέχωση των Ενόπλων Δυνάμεων, να απαλλαγούν όσοι υπηρετήσουν από τα όντως υψηλά πρόστιμα, τα οποία και επανεξετάζουμε.
Βεβαίως, συγχρόνως θα απαλλαγούν τα στρατιωτικά δικαστήρια από ένα μεγάλο όγκο υποθέσεων που χρονίζουν. (Τον έπιασε ο πόνος τον Βίτσα για τους Στρατοδίκες ; )
Για τους ανυπότακτους άνω των τριάντα πέντε, μειώνουμε το χρόνο τον οποίο υποχρεωτικά πρέπει να υπηρετήσουν, προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα εξαγοράς του υπολοίπου της θητείας τους. Γίνονται είκοσι από σαράντα ημέρες.( Σώπα ρε Μεγάλε μην τα κουράσουμε τα Παλληκάρια )
Αυτό είναι ένα χρονικό διάστημα που επιτρέπει στον εργαζόμενο να πάρει την άδειά του και να τακτοποιήσει αυτήν την εκκρεμότητα. Λύνεται έτσι, κατά τη γνώμη του ΥΠΕΘΑ, το πρόβλημα πολλών ανυπότακτων, κυρίως του εξωτερικού».

ΣΧΟΛΙΟ: Για τη λειψανδρία των Μονάδων ακόμη και στα Σύνορα και τα νησιά ..Τσιμουδιά ο ΑΝΥΕΘΑ Βίτσας! …Αυτό το νομοσχέδιο περίμενε και ο τ.Γραμματέας του Σύριζα που τον φάγατε τον Άνθρωπο να πάει να υπηρετήσει !
Αν καταλάβατε καλά είναι όπως τους δανειολήπτες …Τιμωρούμε τους καλοπληρωτές και απαλλάσσουμε τους μπαταξήδες …έτσι και στο Στρατό τα Κορόιδα Υπηρετούν την Πατρίδα και οι… έξυπνοι την Κυβερνούν !
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com