Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Δήλωση Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής για την ενημέρωση των πολιτικών Αρχηγών από τον υπουργό κ. Κατρούγκαλο ...


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου ο αρμόδιος υπουργός κ. Κατρούγκαλος ενημέρωσε για το ασφαλιστικό όλους τους αρχηγούς ή ακόμη και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής.
Είναι προφανές ότι ο κ. Κατρούγκαλος ενεργώντας κατ΄εντολή του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα ελησμόνησε σκοπίμως να ενημερώσει την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, δείχνοντας πώς εννοούν την Δημοκρατία τα ορφανά του Μαρξ.
Φαίνεται πως γι΄αυτούς οι ψήφοι δεν μετριούνται, αλλά ζυγίζονται. Παραδίδουμε στην κρίση του λαού την παράλειψη και την περιφρόνησή τους για τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων, τους οποίους εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή.
ΥΓ. Ίσως πάλι γνώριζαν με βεβαιότητα ότι θα συναντήσουν στα ληστρικά τους σχέδια εις βάρος του λαού την αντίθεση της Χρυσής Αυγής. Στην περίπτωση αυτή είχαν δίκιο που δεν μας ενημέρωσαν.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com