Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Αποκλειστικό: Ελλείψεις ακόμη και σε ρούχα στον στρατό !!!


Τεράστια προβλήματα και ελλείψεις έχει προκαλέσει η έλλειψη χρημάτων στον Ελληνικό Στρατό. Σύμφωνα με πληροφορίες του usay.gr, η αδυναμία να καλυφθούν βασικές ανάγκες φτάνει στο σημείο να μην μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες για την  ένδυση των νεοσύλλεκτων. Οι δυσκολίες έχουν οδηγήσει την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας να καθυστερεί την κλήση των νέων ΕΣΣΟ μέχρι να βρεθεί λύση.
Οι ελλείψεις σε ρούχα προστίθενται στην ήδη προβληματική κατάσαση που επικρατεί στις προμήθειες των αναλλακτικών ή και των καυσίμων που απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων. Το θέμα αποτελεί αντικείμενο καθημερινής συζήτησης στο υπουργείο όπου επικρατεί ανησυχία για την εξασφάλιση κονδυλίων προκειμένου να ξεπεραστούν τα τρέχοντα προβλήματα.
Από την άλλη πλευρά, το θέμα έχει απασχολήσει και πολλούς στρετεύσιμους που θέλουν να υπηρετήσουν για να ολοκληρώσουν άμεσα τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις αλλά “τρώνε πόρτα” μέχρι το υπουργείο να εξασφαλίσει τις στολές τους.
























 http://www.makeleio.gr/?p=520641



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com