Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...Κοινές περιπολίες από την Ουγγαρία, τη Σερβία, την Κροατία και την ΠΓΔΜ στα σύνορα με την Ελλάδα !...


Κοινές περιπολίες κατά μήκος της ουδέτερης ζώνης Γευγελής - Ειδομένης πραγματοποιούν αστυνομικοί από την Ουγγαρία, τη Σερβία και την Κροατία με αστυνομικές δυνάμεις της ΠΓΔΜ για τον έλεγχο των προσφύγων και μεταναστών.
Περίπου 20 αστυνομικοί από τη Σερβία και άλλοι δέκα από την Κροατία βρίσκονται στα σύνορα εδώ και μερικές ημέρες, ενώ την Τρίτη έφθασαν και 31 αστυνομικοί από την Ουγγαρία, εφοδιασμένοι με θερμικές κάμερες για παρατηρήσεις σε μεγάλες αποστάσεις.
Οι αστυνομικοί από την Ουγγαρία θα παραμείνουν στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ έχει απευθύνει σχετικό αίτημα σε σειρά χωρών για την αποστολή αστυνομικών, οι οποίοι θα αναπτυχθούν στα σύνορα με την Ελλάδα.
Το υπουργείο Εσωτερικών της ΠΓΔΜ (στο οποίο υπάγεται η αστυνομία) ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να αποστείλουν αστυνομικές δυνάμεις η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Τσεχία και κάποιες ακόμη χώρες με τις οποίες η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ διεξάγει σχετικές συνομιλίες.
Η ΠΓΔΜ έχει ανυψώσει δύο συρμάτινους φράχτες στα σύνορα με την Ελλάδα (στα σημεία μεταξύ Γευγελής-Ειδομένης και Μετζίτλια-Νίκης) με σκοπό τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com