Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;

-Κάποιοι που φορούν φωσφορίζοντα γιλέκα, που το παρουσιαστικό τους «φωνάζει» ότι δεν είναι ντόπιοι και που πλησιάζοντάς τους η γλώσσα που χρησιμοποιούν μαρτυρά ότι απ' αλλού κρατά η σκούφια τους, κάνουν κάτι παράξενες και περίεργες αγορές, που προκαλούν εντύπωση και τραβούν το ενδιαφέρον και την περιέργεια εκείνων που πέφτουν στην αντίληψή τους.

Για παράδειγμα, αγοράζουν κιάλια, που φέρουν επάνω φωτογραφικές μηχανές ή κάμερες ή κάποιες ηλεκτρονικές εφαρμογές. Και γιατί τα χρειάζονται όλα αυτά, που σημειωτέον τα ζητούν και τ' αγοράζουν κατά κόρον; Και οι αγοραστές δεν είναι μέλη των ΜΚΟ, γιατί αν ήθελαν τέτοιους εξοπλισμούς, θα τους είχαν και δεν θα τους αγόραζαν από τα τοπικά καταστήματα της πόλης μας. Είναι «απλοί» «πρόσφυγες», που κανείς δεν ξέρει σε τι θα τους φανεί χρήσιμο να έχουν κάτι τέτοιο στις αποσκευές τους.

Για να δούμε πότε θα γίνει αντιληπτό ότι κάποια πράγματα πρέπει να ελέγχονται και να διερευνώνται. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή.

Εδώ σε άλλα «πολιτισμένα» κράτη ψηφίστηκε νομοσχέδιο που προβλέπει την κατάσχεση των τιμαλφών και των μετρητών των προσφύγων πάνω από ένα συγκεκριμένο όριο, προκειμένου να λάβουν κρατικά επιδόματα, όπως ακριβώς γίνεται και με τους πολίτες της χώρας αυτής, που δεν πρέπει να έχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο, ή κι αν έχουν οφείλουν να το πουλήσουν, για να πάρουν το βοήθημα. Εμείς να μην ελέγχουμε το παραμικρό;; 



















 http://dimokratis.gr/index.php?article=2016-1-27_straba_ki_anapoda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com