Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος με "δούρειο ίππο" τους λαθρομετανάστες και τον “πολυπολιτισμό” !...


του Ηλία Κασιδιάρη,
Στο προσεχές διάστημα εισέρχεται στην τελική του φάση το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος από εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Πρόκειται για μία άρτια οργανωμένη επιχείρηση που εξελίσσεται εδώ και δεκαετίες με αιχμή την πολυπολιτισμική προπαγάνδα και τα αντιρατσιστικά κηρύγματα, που επιδοτούνται με αμέτρητα εκατομμύρια από το ίδρυμα Σόρος και άλλες αφανείς οργανώσεις της παγκοσμιοποίησης.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι η άριστα σχεδιασμένη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων ισλαμιστών στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαία, αλλά διαθέτει πολύ συγκεκριμένη στόχευση, είναι ή ηλίθιος ή συνειδητοποιημένος προδότης. Ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου ανέλαβε την διαχείριση της εξουσίας στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: η μνημονιακή λαίλαπα έχει ρημάξει την Ελλάδα, τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού έχει συντριβεί ψυχολογικά, κανείς δεν αντιδρά στα εκτρωματικά μέτρα που ψηφίζονται κατόπιν εντολών της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας. Μέσα σε αυτό το κλίμα μαζικής κατάθλιψης και απόλυτου ευνουχισμού της κοινωνίας, ο εποικισμός της χώρας από εκατομμύρια αλλοδαπούς πραγματοποιείται χωρίς εμπόδιο.
Εκατομμύρια σε ΜΚΟ και ΜΜΕ για «αντιρατσιστική» προπαγάνδα
Το Σύστημα έχει καταφέρει να πείσει τους κοιμισμένους πολίτες πως οποιαδήποτε αντίδραση στο σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε… πακιστάν, συνιστά ρατσισμό, μισαλλοδοξία, είναι μία πράξη… αισχρή, που τιμωρείται σκληρά από τα ποινικά δικαστήρια. Με άνωθεν εντολές τα κανάλια αποκρύπτουν όλα τα ρατσιστικά εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων από αλλοδαπούς. Δε λένε λέξη για δεκάδες περιστατικά βίας που συμβαίνουν καθημερινά σε όλη την επικράτεια με θύματα ανήμπορους και υπέργηρους συμπατριώτες μας. Πριν από δέκα χρόνια τα ΜΜΕ οργίαζαν για τις ληστείες και τις δολοφονίες από λαθρομετανάστες. Είχε συσταθεί μάλιστα και επιτροπή ληστευθέντων, οι εκπρόσωποι της οποίας είχαν πιάσει στασίδι στα παράθυρα των τηλεοπτικών δελτίων.
Σήμερα, που η κατάσταση έχει γίνει κατά πολύ χειρότερη, ανάλογες ειδήσεις θάβονται επιμελώς. Γιατί; Παλαιότερα δεν φοβόντουσαν μη γίνουν οι Έλληνες… ξενοφοβικοί; Όχι βέβαια! Απλά, πριν από μία δεκαετία δεν υπήρχε ο κίνδυνος ανόδου και επικράτησης του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Από την ημέρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη βουλή, έπαψε κάθε αναφορά σε γεγονότα που θα μπορούσαν να αφυπνίσουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Παράλληλα, άρχισαν να σπαταλούν εκατοντάδες εκατομμύρια για την επιδότηση ανθελληνικών ΜΚΟ για προπαγάνδα και προώθηση του μοντέλου της πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας.
Σκληρή ποινική νομοθεσία προωθεί τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων
Παράλληλα με τον εκτρωματικό νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης, ψηφίστηκε και επιβλήθηκε μία σειρά άθλιων ποινικών διατάξεων, που προωθούν τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων. Όποιος πολίτης τολμήσει να δείξει έμπρακτη αλληλεγγύη σε έναν Έλληνα, τιμωρείται με φυλάκιση. Όποιος φορέας διανείμει τρόφιμα σε συμπατριώτες μας αντιμετωπίζει ποινική δίωξη. Δεν πρόκειται για αποτύπωση των ιδεοληψιών κάποιων γραφικών συριζαίων παραγόντων που βρέθηκαν εν μία νυκτί σε υπουργικούς θώκους. Πρόκειται για την υλοποίηση άμεσων εντολών των κέντρων της παγκοσμιοποίησης με στόχο να πληγεί ο εθνικός χαρακτήρας του κράτους μας. Οι περιβόητοι αντιρατσιστικοί νόμοι, που προϋπήρχαν σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη, δεν έρχονται τυχαία στην Πατρίδα μας αυτή την περίοδο. Δεν είναι σύμπτωση η επιβολή αυτών των θλιβερών νομοθετημάτων με την αύξηση των ροών των λαθρομεταναστών και του εγκλωβισμού τους εντός της επικράτειάς μας.
Η Ελλάς έχει μετατραπεί σε πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης, όπως έγινε πειραματόζωο των οικονομικών δολοφόνων του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Στόχος τους: σε λίγα χρόνια στη θέση της πάλαι ποτέ Ελλάδος να υπάρχει ένα θλιβερό προτεκτοράτο, που θα κατοικείται από ανάμεικτα πλήθη διαφορετικών εθνοτήτων και θρησκευμάτων, θα έχει παραδώσει τον εθνικό του πλούτο και θα έχει αποτελεί πρότυπο της παγκοσμιοποιημένης πολυφυλετικής κοινωνίας.
Μόνη δύναμη αντίστασης στα σχέδιά τους η Χρυσή Αυγή
Ο ρόλος του Λαϊκού Συνδέσμου στο σημείο αυτό είναι κομβικός. Αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή δεν θα υπήρχε καμία απολύτως ελπίδα σωτηρίας για την Ελλάδα. Μόνο η πολιτική άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου μπορεί να σταματήσει την δραματική πορεία που έχει λάβει η χώρα προς την καταστροφή. Έτσι ερμηνεύονται και όλες οι αντισυνταγματικές διώξεις σε βάρος μας, η συνωμοσία σιωπής, οι ύβρεις, η λάσπη και ο ολοκληρωτικός πόλεμος του Συστήματος. Φοβούνται μόνο την Χρυσή Αυγή, γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή κάνει πράξη τους λόγους και τη θεωρία. Πολεμά το Σύστημα και δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστεί, αν δεν καταστρέψει τα σχέδια των εχθρών της Ελλάδος. Όσοι ζωντανοί ας δώσουν το παρόν στο προσκλητήριο του Εθνικιστικού Κινήματος. Μόνο τότε μπορεί να υπάρξει μέλλον για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com