Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η Πραγματική Σημασία της Εκλογής Μητσοτάκη ...


ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ εα -ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΕΛΕΥΘ. ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ.

Η ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ έχει μια βασική ανάγνωση, ότι η ενότητα της πάλαι ποτέ «δεξιάς» παράταξης κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή. Η επικράτηση του φιλελεύθερου νέου προέδρου, ο οποίος είναι θιασώτης των σκληρών μεταρρυθμίσεων ακόμα και αν αυτές ζημιώνουν το ελληνικό δημόσιο (μια πρώτη γεύση πήραμε από τη θητεία του στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης), ενός πολιτικού που οι έννοιες έθνος και εθνικό του προκαλούν ίλιγγο, ενός βουλευτή που δε δίστασε να υπερψηφίσει, χωρίς αστερίσκους, το σύμφωνο συμβίωσης, άφησε ένα μεγάλο μέρος ψηφοφόρων της ΝΔ, ορφανούς και άστεγους. Εκείνων δηλαδή των ψηφοφόρων που εκφράζονταν από τη λαϊκή και πατριωτική δεξιά.
Προερχόμενος από μια οικογενειακή δυναστεία αποτυχημένων πολιτικών, που οι μόνες επιτυχίες που έχουν να επιδείξουν είναι το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας και τη συγκάλυψη σκανδάλων, βλέπε SIEMENS και φυγή Χριστοφοράκου, με αντάλλαγμα την πολιτική επιβίωση και την ανάδειξη σε κυβερνητικές θέσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί τρανταχτή απόδειξη της διαστροφής, της κοντής μνήμης και του αριθμού των ημέτερων βολεμένων, μερίδας νεοδημοκρατών. Βέβαια, δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι εκλέχθηκε με λιγότερους από 160.000 ψήφους, ποσοστό αμελητέο σε σύγκριση με τη δεξαμενή ψήφων της ΝΔ, σε επίπεδο εθνικών εκλογών. Αλλά ακόμα και αυτό το μειοψηφικό ποσοστό μεταφράζεται σε μια προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας – και η αλήθεια είναι μία: ότι πιο αποκρουστικό εκπροσωπεί το όνομα Μητσοτάκης, ακόμα και αν αποτελεί τη συνέχεια μιας αηδιαστικής οικογενειοκρατίας, παρόλο που είναι ένας πολιτικός ψεύτης και σκληροπυρηνικός φιλελεύθερος μνημονιολάγνος, έχοντας τη στήριξη ξένων συμφερόντων και τοπικών διαπλεκόμενων νταβατζήδων, επέπλευσε ως ένας άλλος «φελλός» στα θολά νερά της κολυμβήθρας του ΝΔημοκρατικού Σιλωάμ.
Αλήθεια άραγε, ποιο είναι το νέο και η ελπίδα που κομίζει ο νέος πρόεδρος; Την ανάκαμψη της οικονομίας; Την καταπολέμηση της ανεργίας και της φοροδιαφυγής; Την επίλυση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος; Τη διελεύκανση των σκανδάλων; Δυστυχώς για τους εξαθλιωμένους και αναξιοπρεπείς, πλέον, Έλληνες τίποτα από τα παραπάνω. Υποσχέθηκε μόνο συνέχεια των μεταρρυθμίσεων (δηλαδή της λιτότητας και του μνημονίου) και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας (σύμφωνα με τις επιταγές του κουαρτέτου). Απόδειξη αυτών, οι δηλώσεις του ανθέλληνα γερμανού προέδρου του ΕΛΚ, όπου ανήκει η ΝΔ, Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος αποστέλλοντας τα σχετικά συγχαρητήρια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας μεταρρυθμιστής και φιλοευρωπαίος πολιτικός».
Πολλά έχουν γραφτεί για την εκλογή του, αναλύσεις επί αναλύσεων και, βεβαίως, όπως επιτάσσει και η εποχή, πλήθος πιπεράτων και αστείων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με συνοδοιπόρους Άδωνη, Τζήμερο, Μάνο, έτερα νεοδημοκρατικά τρωκτικά της μίζας και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και κάποιους κακομοίρηδες καρεκλοκένταυρους πολιτικούς από το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, που έσπευσαν να δηλώσουν ότι ανοίγονται νέες προοπτικές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να αναδειχθεί σε αντίπαλο δέος του οσφυοκάμπτη και εσχάτως καταβεβλημένου Τσίπρα. Το μόνο δέος όμως που διαβλέπω, είναι αυτό που θα νοιώσει ο ελληνικός λαός, αν χρειαστεί να επιλέξει μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη.
Για το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή οι πολιτικοί εγκληματίες είναι συγκεκριμένοι, έχουν όνομα και ιστορία. Δε θα τους επιτρέψουμε να αφανίσουν τη χώρα μας, αλλά σε κάθε περίπτωση, σε κάθε μάχη, σε κάθε μετερίζι θα σταθούμε πολέμιοι στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας και της εξόντωσης των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com