Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Άρχισαν τα όργανα – “Έρχεται υποβάθμιση των ΕΜΘ Στρατιωτικών;” ...


«Φωτιές» ανάβει έγγραφο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το οποίο σε μια πρώτη ανάγνωση δείχνει να θέλει να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα της βαθμολογικής εξέλιξης των ΕΜΘ Στρατιωτικών. Και αυτό γιατί ενώ το έγγραφο, που αποκάλυψε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, μιλάει για την βαθμολογική εξέλιξη των ΕΜΘ απευθυνόμενο προς τα Επιτελεία την συνδυάζει με το «ποια κριτήρια επιχειρησιακών αναγκών των Μονάδων του κλάδου σας θα μπορούσαν να καθιερωθούν, προκειμένου και οι ΕΜΘ να ικανοποιηθούν και οι επιχειρησιακές ανάγκες να μην επηρεαστούν».
Εν ολίγοις ζητά την δημιουργία «θέσεων ΕΜΘ». Κάτι που προμηνύει πολύ πιθανή υποβάθμιση των ΕΜΘ και την αποκλειστική τοποθέτηση τους σε εργασίες που δεν θέλουν να κάνουν οι προερχόμενοι απο Σχολές Υπαξιωματικών Στρατιωτικοί. Άλλωστε νυν βουλευτής των ΑΝΕΛ απο το 2012 είχε εκφράσει την άποψη πως ο θεσμός των ΕΠΥ/ΕΜΘ «λόγω της περιορισμένης και χαμηλού επιπέδου εκπαίδευσης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις» κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για για «χαμηλό γενικά μορφωτικό επίπεδο των ΕΠΥ/ΕΜΘ και το γεγονός, οτι στο σύνολο τους ήταν βαθμοφόροι δημιουργούσε συνεχή προβλήματα στις διοικήσεις των Μονάδων».













Κώστας Αττίας – paraskhnio.gr


























http://espekm.gr/home/?p=12214

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com