Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Μεταφέρουν τον “ισλαμικό εμφύλιο” στην Ελλάδα;;; Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Σιιτών στην πρεσβεία της Σ.Αραβίας στην Αθήνα!...


“Δεν τίθεται θέμα… μεταφοράς της αντιπαράθεσης σουνιτών -σιιτών στο εσωτερικό της Ελλάδας”.
Αυτό δήλωσε στο “Πρακτορείο 104,9 fm” ο Ασίρ Χαϊντέρ. εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής των 5 νόμιμων σιιτικών Σωματείων, που διοργανώνουν αύριο, έξω από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα, τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εκτέλεση του αγιατολάχ Νεμρ.
Όπως είπε ο κ.Χαϊντέρ, στη συγκέντρωση θα πάρουν μέρος και σουνίτες που “καταδικάζουν τη δολοφονία, γιατί ο αγιατολάχ Νεμρ ήταν υπερασπιστής των δικαιωμάτων του απλού ανθρώπου στη Σαουδική Αραβία”.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, μέλη στα πέντε σιιτικα σωματεία είναι περίπου “5.000-6.000 νόμιμοι καταγεγραμμένοι σιίτες” και οι σχέσεις μεταξύ σουνιτών και σιιτών διέπονται από “πολύ καλή συνεργασία” και συμμετέχουν οι μεν στις εκδηλώσεις των δε.
Απαντώντας σε ερώτηση για τη βοήθεια που προσφέρουν τα σωματεία στους ομόθρησκους πρόσφυγες, ο κ.Χαϊντέρ είπε ότι προσπαθούν με ό,τι δυνατότητες έχουν να τους προσφέρουν είδη ανάγκης.
“Τα σωματεία των μεταναστών λειτουργούν με οικονομικό πρόβλημα, όπως ο κάθε Έλληνας πολίτης. Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να τους προσφέρουμε κάτι, έχουν ανάγκη και τη στήριξη όλων μας”, είπε ο κ.Χαϊντερ, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει τεθεί από κανένα πρόσφυγα που διέρχεται από την Ελλάδα θέμα χώρων λατρείας.
“Υπάρχουν χώροι λατρείας και καθένας πάει στον αντίστοιχο χώρο”, είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com