Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

«Στον αέρα» τα αναδρομικά του ΣτΕ για τους ένστολους !!!








Ο «χαρτοπόλεμος» και η ανταλλαγή απόψεων και σχεδίων ανάμεσα στα συναρμόδια υπουργεία για την απόφαση του ΣτΕ συνεχίζεται καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει «γενέθλια» και η απογοήτευση σε Στρατιωτικούς και Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας «χτυπάει κόκκινο» αφού η δέσμευση της κυβέρνησης πως θα εφαρμόσει την δικαστική απόφαση που τους δικαιώνει παρέμεινε ένα ακόμα προεκλογικό πυροτέχνημα.
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πριν λίγο απέστειλε άλλο ένα έγγραφο στα συναρμόδια υπουργεία με το οποίο απλά στην ουσία συντηρεί τον διάλογο για το θέμα καταβάλλοντας προσπάθεια να «κερδίσει» τον χρόνο που έχασε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με μικρομερεμέτια όπως είναι για παράδειγμα η αλλαγή των δόσεων (24 από 36) και του ποσού από 250 σε 500 ευρώ για την εφάπαξ καταβολή.
Σε κάθε περίπτωση πάντως το έγγραφο έχει ενσωματωμένη την «λύση» που θα επιτρέψει στο υπουργείο Οικονομικών και πάλι να μην εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ αφού στο σημείο 3 αναφέρει επι λέξη:«ο χρόνος έναρξης καταβολής των αναδρομικών αφήνεται στην διακριτική ευχέρεια του υπουργείου Οικονομικών, λαμβάνοντας υπόψη τις ευρύτερες δημοσιονομικές επιπτώσεις».
Και όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό.

Δείτε το έγγραφο:
eggrafo1 eggrafo2 eggrafo3 eggrafo4














 http://espekm.gr/home/?p=12584















Κώστας Αττίας-paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com