Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΚΩΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ...


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ:"Σήμερα θέλησαν να αιματοκυλίσουν την Κω-«Mεθοδεύουν την μετατροπή του νησιού σε καταυλισμό παράνομων μεταναστών και προσφύγων»...

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν μόλις τώρα στο "ΒτΚ", άλλες 2 διμοιρίες των ΜΑΤ φτάνουν το Σάββατο το πρωί στην Κω, προκειμένου να ενισχύσουν την Αστυνομική παρουσία στο νησί.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν αντίστοιχες εργασίες με αυτές που γίνονται από σήμερα στο στρατόπεδο 148, να ξεκινούν αύριο και στο Λινοπότη.

.........
 «Mέρα ντροπής για όλους αυτούς που μεθοδεύουν την μετατροπή της Κω σε καταυλισμό παράνομων μεταναστών και προσφύγων», χαρακτήρισε την σημερινή, με αφορμή τα επεισόδια μεταξύ πολιτών και ΜΑΤ, ο δήμαρχος της Κω, Γιώργος Κυρίτσης.
«Η κτηνώδης επίθεση κατά του δημοσιογράφου, αλλά και ο ξυλοδαρμός πολιτών, θα αποτελέσει αιώνιο στίγμα για αυτούς που σήμερα θέλησαν να αιματοκυλίσουν την Κω για να την αναγκάσουν να υποταχθεί σε αποφάσεις της κυβέρνησης που δεν έχουν ούτε πρόκειται να αποκτήσουν δημοκρατική νομιμοποίηση» αναφέρει στην δήλωση του ο δήμαρχος Κω που καλεί τους πολίτες «να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να διδάξουν πολιτισμό σε όλους αυτούς που αυτοπροσδιορίζονται ως δήθεν αριστεροί και προοδευτικοί, αλλά στην ουσία αποτελούν την πιο ακραία εκδοχή αυταρχισμού.
Τα επεισόδια καταδίκασε επίσης με ανακοίνωση της η τοπική οργάνωση Κω του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσαγωγή τοπικού δημοσιογράφου στο πλαίσιο των επεισοδίων που έγιναν έξω από τον χώρο που θα γίνει το hotspot :
«Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κω καταδικάζει την απρόκλητη βία που ασκήθηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ σε βάρος του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Γιώργου Λιοδάκη, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της εργασίας του. Οι αστυνομικές δυνάμεις οφείλουν να υπερασπίζονται τη νομιμότητα και τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών δίχως αυθαιρεσίες και μάλιστα ενάντια σε λειτουργούς της ενημέρωσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com