Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

2.000 Μουζαχεντίν θα εγκατασταθούν στα Τίρανα…


Μια μέρα πριν από την άφιξη στα Τίρανα του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, τα αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένα από τα κύρια θέματα στην ατζέντα τον συνομιλιών του με την αλβανική ηγεσία είναι το θέμα της υποδοχής χιλιάδων Ιρανών Mουτζαχεντίν.
Περίπου 2.000 μέλη της αντιπολιτευόμενης οργάνωσης «Μουτζαχεντίν-ε-Χαλκ» αναμένεται να φτάσουν στην Αλβανία, καθώς η αλβανική κυβέρνηση έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους Αμερικανούς.
Αρχικά το Μάιο του 2013 η τότε κυβέρνηση Μπερίσα ανέλαβε την υποδοχή περίπου 210 Mουτζαχεντίν, ενώ ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα συμφώνησε να υποδεχτεί 2.000 άλλους, από περίπου 2.800 που βρίσκονται στο Ιράκ στο στρατόπεδο «Ελευθερία».
Στης ολομέλεια της βουλής ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε ότι και η αντιπολίτευση έχει δώσει την συγκατάθεσή της στο ζήτημα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com