Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 31χρονο ΕΠ.ΟΠ. !...


Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου ο 31χρονος ΕΠ.ΟΠ. Θ.Κ. Λοχίας του 96ΤΥΠΕΘ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κινούταν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα με κατεύθυνση από Βέσσα προς Αρμόλια όταν από άγνωστη αιτία συγκρούστηκε από με διερχόμενο αγροτικό όχημα με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του.
Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου στις 11:30 του Σαββάτου αλλά παρά τις προσπάθειες των ιατρών κατέληξε στις 14:00 βυθίζοντας στο πένθος φίλους αλλά και συναδέλφους του.
Να σημειωθεί ότι ο άτυχος ΕΠ.ΟΠ. δεν είχε ως τόπο καταγωγής τη Χίο. 

Το politischios.gr επιθυμεί την ανάπτυξη διαλόγου με το αναγνωστικό του κοινό μέσα από την ιστοσελίδα του. Επιθυμώντας, ωστόσο, να αποτρέψει τους υβριστικούς σχολιασμούς, οι οποίοι καλύπτονται από τη δύναμη της ανωνυμίας, διευκρινίζει ότι θα αφαιρεί κάθε σχόλιο που κρίνει ότι υπερβαίνει τα όρια δεοντολογίας στο δημόσιο διάλογο και θα παραχωρεί στοιχεία, εφόσον του ζητηθούν, για την εξακρίβωση της ταυτότητας του σχολιογράφου στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα συντακτών και συνεργατών της, αισθάνεται παράλληλα την ευθύνη να μην επιτρέψει η δυνατότητα διαλόγου να τραυματίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε για την αποδοχή των όρων εκ μέρους σας και ελπίζουμε στη συμμετοχή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com