Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

BINTEO & ΦΩΤΟ-"Κυνήγησαν" τον Καμμένο στην Κω - Δεν τον άφησαν να προσγειωθεί !!!


ANANE.-Αφού πήγε στη Λέρο, τελικά επέστρεψε και πάλι στην Κω, αλλά σε διαφορετικό σημείο από τον χώρο που έχει προταθεί για hot spot.












Στροφή για Λέρο έκανε το Chinook του Π. Καμμένου μόλις αντίκρισε εκατοντάδες Έλληνες να τον περιμένουν με άγριες διαθέσεις. Φοβήθηκε δεύτερο γύρο με τομάτες, αυγά και γιαούρτια παρά την αστυνομοκρατία. Βροχή χημικών από τα ΜΑΤ για τα hot-spots λαθρομεταναστών
Μόλις χθες ο Καμμένος εξύβριζε τους κατοίκους της πολύπαθης Κω, δηλώνοντας από το υπουργείο ότι: "αντιδρούν στο hot-spot αυτοί που βγάζουν λεφτά από τους λαθρομετανάστες". Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι, που η ζωή τους έχει καταστραφεί λόγω της άθλιας κυβερνητικής πολιτικής, περίμεναν με άγριες διαθέσεις στο νησί τους τον υπουργό του μνημονίου.

Τελικά, δεν πάτησε το πόδι του στην Κω και όπου φύγει-φύγει για Λέρο.

Ας δούμε πώς παρουσιάζουν τα γεγονότα τα καθεστωτικά μέσα:
Αγανακτισμένοι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους του νησιού λίγο πριν φτάσει ο Καμμένος στην Κω. Το ελικόπτερο του υπουργού Άμυνας δεν κατάφερε να προσγειωθεί και αρχικά έκανε στροφή για τη Λέρο. Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο σημείο όταν φάνηκε το ελικόπτερο Σινούκ που μετέφερε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε μετά από συγκρούσεις στο σημείο, αλλά ο υπουργός δεν έμεινε για πολύ. Τον περασμένο Αύγουστο ο Καμμένος είχε δεχτεί επίθεση στην Κω με μπουκάλια και αυγά.

Σε οδύσσεια εξελίχθηκε το ταξίδι Καμμένου στην Κω, καθώς δεκάδες κάτοικοι σε διάφορα σημεία του νησιού βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το προσφυγικό πρόβλημα. Όπως επιβεβαιώνει το υπουργείο Άμυνας, το ελικόπτερο τύπου Σινούκ που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας στο νησί, δεν κατάφερε να προσγειωθεί αρχικά στο προκαθορισμένο σημείο, καθώς όταν έγινε αντιληπτό από διαδηλωτές, ξεκίνησαν επεισόδια, με τους αστυνομικούς να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν. Η ατμόσφαιρα έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποπνικτική και για λόγους ασφαλείας, ο πιλότος έκανε στροφή προς της Λέρο.


Η συνέχεια έχει δύο εκδοχές. Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν το ελικόπτερο επέστρεψε στο σημείο, προσγειώθηκε αλλά πριν βγει ο Καμμένος, σηκώθηκε και πάλι με κατεύθυνση τη Λέρο. Σύμφωνα με την άλλη εκδοχή, εκείνη αυτοπτών μαρτύρων, το ελικόπτερο έκανε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να προσγειωθεί και στη συνέχεια έφυγε για τη Λέρο. Το vimatisko.gr, αναφέρει πως στον χώρο πίσω από τα Lidl, περίμενε τον  Καμμένο, ακόμα και ο βουλευτής Καματερός. Εκεί - όπως αναφέρεται - όλοι είδαν με έκπληξη το ελικόπτερο του Καμμένου να κάνει 3 στροφές πάνω από τον χώρο και να πηγαίνει στον Ιππικό Όμιλο, όπου όμως ούτε και εκεί δεν κατάφερε να προσγειωθεί, με αποτέλεσμα να φύγει για τη Λέρο. Η ατμόσφαιρα στην Κω μύριζε μπαρούτι από νωρίς. Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την πρόσβαση προς στο ακίνητο του Νίκου Κανταρζή, το οποίο προτάθηκε για hot spot στο νησί της Κω, εν αναμονή της άφιξης του Πάνου Καμμένου.

Κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στο σημείο, ενώ κλούβα της αστυνομίας και αυτοκίνητο του στρατού απέκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο. Την ίδια ώρα στο Λινοπότι βρίσκονταν συγκεντρωμένοι πολίτες αφού είχαν πληροφορηθεί πως ο υπουργός θα περνούσε από εκεί, κάτι που τελικώς διαψεύστηκε, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να κατευθυνθούν προς το ακίνητο Κανταρζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com