Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

"Κλείνουν" τα σύνορα Αυστρία, ΠΓΔΜ, Σερβία, Σλοβενία και Κροατία !...


Δραματικές είναι οι εξελίξεις για την Ελλάδα όσον αφορά το προσφυγικό. Με 25.000 μετανάστες να βρίσκονται ήδη στη χώρα, σήμερα ανακοινώθηκε ότι τα σύνορα κλείνουν ερμητικά, κάτι που στοιχειοθετεί εκτός των άλλων και μια βαρύτατη πολιτική ήττα για την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε πριν λίγο, η σλοβενική πλευρά, οι αρχηγοί των αστυνομικών δυνάμεων της Σλοβενίας, της Αυστρίας, της ΠΓΔΜ, της Σερβίας και της Κροατίας συμφώνησαν να περιορίσουν τη ροή των μεταναστών σε περίπου 580 ανθρώπους την ημέρα.

Οι αστυνομικοί αρχηγοί είναι "υποχρεωμένοι να περιορίσουν τις ημερήσιες διελεύσεις μέσω των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων σε έναν αριθμό που θα δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεται κάθε μετανάστης σύμφωνα με τους κανόνες του Σένγκεν", ανέφερε η αστυνομία σε σημερινή δήλωσή της.

Σε σημερινές του δηλώσεις ο αυστριακός καγκελάριος Φάιμαν αποκάλυψε ότι είπε πρόσφατα στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα υποστηρίζει πάντα την Ελλάδα όταν τίθεται θέμα αποφυγής μίας πολιτικής λιτότητας, αλλά ότι δεν πρέπει να επαναπαύεται ότι όλοι οι πρόσφυγες μπορούν να στέλνονται στην Αυστρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com