Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-Ο αδικοχαμένος συγκυβερνήτης δεν ήταν να ανέβει στο μοιραίο ελικόπτερο ...


ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ:ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ,ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο 
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ (ΝΟΝΟΣ) ΤΟΥ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΝΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ Σ.Σ.Ε. ,ΤΑΞΕΩΣ '79. 

Ο 34χρονος επιβιβάστηκε τελευταία στιγμή.
Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η Ελλάδα από το πρωί της Πέμπτης.
Όλοι θρηνούν για τον άδικο χαμό των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, μετά την πτώση του ελικοπτέρου στην Κίναρο.
Δύο αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού έχασαν τη ζωή τους μετά την συντριβή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού Agusta Bell ΠΝ28 τα ξημερώματα στη νησίδα Κίναρο δυτικά της Λέρου.
Συγκεκριμένα, έχασαν τη ζωή τους ο υποπλοίαρχος Πανανάς Κωνσταντίνος (συγκυβερνήτης) και ο μηχανικός του ελικοπτέρου, ανθυπασπιστής Ευαγγέλου Ελευθέριος.
Ακόμα, αγνοείται ο ανθυποπλοίαρχος Τουλίτσης Αναστάσιος (κυβερνήτης).
Απαρηγόρητες οι οικογένειες των τριών αντρών δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τα πρόσωπα των αγαπημένων τους.
Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως ο 34χρονος υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, σύμφωνα με πληροφορίες τουparapolitikaargolida, δεν ήταν να μπει στο μοιραίο ελικόπτερο…
Επιβιβάστηκε τελευταία στιγμή στο ελικόπτερο καθώς το δικό του είχε παρουσίαση βλάβη.
Το πρωί την σύζυγο του επισκέφθηκε κλιμάκιο του υπουργείου Άμυνας για επίσημη ενημέρωση για το δυστύχημα στην Κίναρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, που έμελλε να ολοκλήρωνε την ευτυχία τους… Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον!
Έγκυος η γυναίκα του συγκυβερνήτη Κωνσταντίνου Πανανά
Έγκυος είναι η γυναίκα του συγκυβερνήτη Κωνσταντίνου Πανανά, ο οποίος βρισκόταν στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη στην Κίναρο.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αδελφή του συγκυβερνήτη, Δαβίνα Πανανά, «μας ενημέρωσαν στις 8 το πρωί αλλά δε μας έχουν πει λεπτομέρειες, τίποτα. Περιμένουμε και ελπίζουμε, μακάρι όλα τα παιδιά να είναι καλά γιατί είναι παντρεμένα και έχουν οικογένειες και παιδιά. Ο αδελφός μου έχει ένα παιδί 4,5 ετών και η γυναίκα του είναι έγκυος στον 5ο μήνα στο δεύτερο παιδί τους».
Θρήνος στο σπίτι του συγκυβερνήτη Κωνσταντίνου Πανανά
Θρήνος και οδύνη στο σπίτι του Κωνσταντίνου Πανανά, του άτυχου συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, που κατέπεσε τα ξημερώματα δυτικά της Λέρου, στη νησί Κίναρος.
Κλιμάκιο του Πολεμικού Ναυτικού από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ψυχολόγος από το νοσοκομείο του Άργους βρίσκονται αυτή την ώρα στο σπίτι του Κωνσταντίνου Πανανά στην περιοχή Άριας στο Ναύπλιο.




Θρήνος και στην Εύβοια για τον υποπλοίαρχο Τουλίτση.
Από τα Λουκίσια του δήμου Χαλκίδας έχει καταγωγή ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, ένας εκ των τριών χειριστών του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη στο νησί Κίναρος.
Ο ίδιος μεγάλωσε στην Αθήνα, όμως ο πατέρας του κατάγεται από τα Λουκίσια.
Όπως αναφέρει το lamiastar, η είδηση συγκλόνισε όχι μόνο το χωριό, αλλά και όλο τον δήμο, καθώς το επώνυμο του άτυχου κυβερνήτη είναι πολύ γνωστό στην περιοχή και όλοι από το πρωί προσπαθούσαν να μάθουν, αν πρόκειται για συντοπίτη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com