Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

"Επί ποδός πολέμου" η ΜΟΜΑ για τα hotspots !!!


Διπλοβάρδιες «χτυπάνε» οι φαντάροι της ΜΟΜΑ προκειμένου να επιτευχθούν οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση για τη λειτουργία κέντρων καταγραφής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, λίγες μόνο ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία που έχει δώσει η Κομισιόν.
Τα μέσα και οι δυνατότητες που έχουν οι στρατιωτικές δυνάμεις δείχνουν ότι αποτελούν τα εχέγγυα για την ολοκλήρωση της… δουλειάς που ανέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στους ώμους του Πάνου Καμμένου…
«Στις 15 Φεβρουαρίου θα είναι έτοιμα και τα hotspots και τα relocation centers» δηλώνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και δίνοντας τον τόνο για το «βάρος» που έχει αναλάβει σημειώνει χαρακτηριστικά: «Αυτό που αναλαμβάνουν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα το φέρουν εις πέρας», τονίζοντας πως το υπουργείο στο οποίο προΐσταται έχει αναλάβει και τον συντονισμό χωρίς να υπερκαλύπτει τα καθήκοντα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου και αρμόδιου υπουργού για την επίλυση του «καυτού» ζητήματος, «η δική μας δουλειά είναι τα hotspots να λειτουργούν με μία οργανωμένη δομή, να υπάρχει τάξη, να τηρούνται οι υγειονομικοί κανόνες και να ακολουθούνται οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες».
kostoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com