Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

«Kόλπο γκρόσο» Πούτιν: Ποιους κατασκόπους στέλνει στο ISΙS ...


Ρώσοι κατάσκοποι έχουν σταλεί στη Συρία προκειμένου να διεισδύσουν στις τάξεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Αυτό φέρεται να δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ -σύμφωνα με τηλεοπτικό δικτύο-  ο οποίος σημείωσε πως οι κατάσκοποι προέρχονται από τη ρωσική δημοκρατία της Τσετσενίας προκειμένου να συμβάλουν τη ρωσική πολεμική αεροπορία στους βομβαρδισμούς στόχων των τζιχαντιστών.
 «Είναι καιρός να μιλήσουμε γι αυτούς οι οποίοι, από το έδαφος αυτό, διασφαλίζουν με κίνδυνο τη ζωή τους την επιτυχία της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας», ανέφερε το ρωσικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 1, σε σχετικό ρεπορτάζ.

 Σύμφωνα με το Rossiya 1, o Καντίροφ δηλώνει ότι έστειλε τους «καλύτερους άνδρες» του στη Συρία για να διεισδύσουν στις βάσεις του ISIS.

 «Δυστυχώς έχουμε απώλειες. Αλλά ήξεραν πού πήγαιναν. Πήγαν εκεί για να μπορούμε στη συνέχεια εμείς να ζούμε ειρηνικά στο έδαφος της δημοκρατίας της Τσετσενίας και σε όλη τη Ρωσία», δήλωσε ο τσετσένος πρόεδρος.

Από τη μεριά του, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις.
 «Τσετσένοι βρίσκονται στην περιοχή της σύγκρουσης, στα εδάφη της Συρίας και του Ιράκ, από τότε που εμφανίστηκε το ΙΚ. Πρόκειται για ανεξάρτητες ομάδες νέων που έχουν σκοπό την καταπολέμηση των τρομοκρατικών οργανώσεων. Ουδείς μεταξύ αυτών είναι στρατιώτης του ρωσικού στρατού ή πράκτορας του υπουργείου Εσωτερικών», δήλωσε στο πρακτορείο Interfax πηγή των τσετσενικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com