Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ελληνικό:Βγήκαν οι μετανάστεs στην παραλιακή και πηγαίνουν Ειδομένη!...


Χαοτική παραμένει η κατάσταση σχετικά με την διαχείριση του προσφυγικού από την κυβέρνηση, ενώ έχουν δημιουργηθεί πρόχειροι καταυλισμοί μεταναστών σε Πειραιά, Πεδίον του Άρεως, πλατεία Βικτωρίας και Ελληνικό. Περισσότερες από πενήντα σκηνές σε δυο πρόχειρους καταυλισμούς προσφύγων-λαθρομεταναστών υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας στο Πεδίον του Άρεως, ενώ ταυτόχρονα δια μέσου των δήμων, η κυβέρνηση επιχειρεί αυτή τη στιγμή να βρει νέους χώρους στην Αττική για να στεγάσει τους χιλιάδες ανθρώπους που φτάνουν καθημερινά στη χώρα μας.
Λίγο πριν την 1 το μεσημέρι, εκατοντάδες λαθρομετανάστεs βγήκαν στην παραλιακή και ξεκίνησαν πεζοί για την Ειδομένη, μια κατάσταση που τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε σε όλο το μήκος της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, χωρίς κανείς να έχει τον παραμικρό έλεγχο!
Οι αυτοσχέδιοι καταυλισμοί στο Πεδίον του Άρεως βρίσκονται ο ένας πίσω από το άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου με περίπου σαράντα σκηνές και ο άλλος βρίσκεται επί της οδού Μαυρομματέων, στην αφετηρία των υπεραστικών λεωφορείων.
Από το πρωί η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη λόγω της αυξημένης ροής των προσφύγων-λαθρομεταναστών ενώ διακρίνεται και η παντελής απουσία της αστυνομίας.


























 http://www.makeleio.gr/?p=552632

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com